about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین اعلام کرد که رتبه‌بندی امنیت سایبری این کشور بهبود یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، فیلیپین پس از بهبود رتبه خود در شاخص امنیت سایبری جهانی (GCI) در حال پیشرفت در این حوزه است.

شاخص امنیت سایبری جهانی امتیاز این کشور را 93.49 در مقایسه با 77 در گزارش خود در سال 2020 تحسین کرد که به کشور اجازه داد از ردیف 3 به ردیف 2 بپرد.

کشورهای عضو ردیف 3 در حال ایجاد اقدامات امنیت سایبری در 5 رکن قانونی، فنی، سازمانی، توسعه ظرفیت و همکاری هستند.

رتبه فیلیپین نیز از 61 به 53 رسید.

جان ایوان اوی (John Ivan Uy)، وزیر دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین، گفت :

«این یک دستاورد بزرگ برای فیلیپین است که نشان می‌دهد تلاش سخت ما برای محافظت از فیلیپینی‌ها به صورت آنلاین به ثمر نشسته است، اما کشور در اینجا متوقف نمی‌شود. ما در آستانه تبدیل شدن به یک رهبر جهانی در امنیت سایبری هستیم و به کار برای محافظت از دنیای دیجیتال خود ادامه خواهیم داد.»

این آژانس رتبه بهبود یافته خود را به صدور فرمان اجرایی 58 رئیس جمهور مارکوس (Marcos) در آوریل گذشته نسبت داد که «2023-2028» به عنوان برنامه ملی امنیت سایبری (NCSP) دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات را تصویب کرد.

به گفته جفری یان دی (Jeffrey Ian Dy)، معاون دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدیریت ساختار اطلاعات، امنیت سایبری و ارتقاء مهارت، پیوستن به کشورهای سطح یک هدف بعدی سازمان فیلیپینی است.

وی اظهار داشت :

«ما مطمئن هستیم که اگر 2023-2028 را به درستی اجرا کنیم و لایحه امنیت سایبری را که اکنون توسط دفتر وزیر اجرایی و دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات تهیه می‌شود تصویب کنیم، می‌توانیم در 2 سال آینده در ردیف اول قرار بگیریم.»

منبع:

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.