about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین اعلام کرد که رتبه‌بندی امنیت سایبری این کشور بهبود یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، فیلیپین پس از بهبود رتبه خود در شاخص امنیت سایبری جهانی (GCI) در حال پیشرفت در این حوزه است.

شاخص امنیت سایبری جهانی امتیاز این کشور را 93.49 در مقایسه با 77 در گزارش خود در سال 2020 تحسین کرد که به کشور اجازه داد از ردیف 3 به ردیف 2 بپرد.

کشورهای عضو ردیف 3 در حال ایجاد اقدامات امنیت سایبری در 5 رکن قانونی، فنی، سازمانی، توسعه ظرفیت و همکاری هستند.

رتبه فیلیپین نیز از 61 به 53 رسید.

جان ایوان اوی (John Ivan Uy)، وزیر دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین، گفت :

«این یک دستاورد بزرگ برای فیلیپین است که نشان می‌دهد تلاش سخت ما برای محافظت از فیلیپینی‌ها به صورت آنلاین به ثمر نشسته است، اما کشور در اینجا متوقف نمی‌شود. ما در آستانه تبدیل شدن به یک رهبر جهانی در امنیت سایبری هستیم و به کار برای محافظت از دنیای دیجیتال خود ادامه خواهیم داد.»

این آژانس رتبه بهبود یافته خود را به صدور فرمان اجرایی 58 رئیس جمهور مارکوس (Marcos) در آوریل گذشته نسبت داد که «2023-2028» به عنوان برنامه ملی امنیت سایبری (NCSP) دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات را تصویب کرد.

به گفته جفری یان دی (Jeffrey Ian Dy)، معاون دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدیریت ساختار اطلاعات، امنیت سایبری و ارتقاء مهارت، پیوستن به کشورهای سطح یک هدف بعدی سازمان فیلیپینی است.

وی اظهار داشت :

«ما مطمئن هستیم که اگر 2023-2028 را به درستی اجرا کنیم و لایحه امنیت سایبری را که اکنون توسط دفتر وزیر اجرایی و دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات تهیه می‌شود تصویب کنیم، می‌توانیم در 2 سال آینده در ردیف اول قرار بگیریم.»

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.