about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

تازه ترین ها
رد
1404/07/24 - 17:18- اروپا

رد ادعای نفوذ چین به سامانه‌های اطلاعاتی توسط بریتانیا

دولت بریتانیا ادعای دومینیک کامینگز، مشاور ارشد پیشین نخست‌وزیر بوریس جانسون، مبنی بر نفوذ چین به سامانه‌های انتقال اطلاعات فوق‌محرمانه را رد کرد و آن را «کاملاً نادرست» دانست.

جریمه
1404/07/24 - 17:10- آمریکا

جریمه ۱۴ میلیون دلاری ۸ شرکت بیمه خودرو در نیویورک

دادستانی کل ایالت نیویورک اعلام کرد که هشت شرکت بیمه خودرو باید در مجموع ۱۴.۲ میلیون دلار جریمه بابت نقض امنیت داده‌ها بپردازند؛ رخدادی که منجر به افشای اطلاعات شخصی بیش از ۸۲۵ هزار نفر شد.

درخواست
1404/07/24 - 17:02- آمریکا

درخواست سناتور آمریکایی برای شفافیت بیشتر سیسکو

بیل کَسیدی، سناتور جمهوری‌خواه و رئیس کمیته آموزش، کار و بهداشت سنای آمریکا، از شرکت سیسکو خواسته است توضیحات بیشتری درباره دو آسیب‌پذیری بحرانی CVE-2025-30333 و CVE-2025-20362 ارائه دهد.