about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

آلمان اعلام کرد که پهپادهای جدید مجهز به هوش مصنوعی «Mini-Taurus» را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آلمان در حال آماده شدن برای پشتیبانی فناوری جدید از اوکراین در زمان جنگ است. به گفته روزنامه بیلد (Bild)، شرکت آلمانی هلسینگ (Helsing) 4000 پهپاد مجهز به هوش مصنوعی را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

این پهپادها، موسوم به «Mini-Taurus»، مجهز به سیستم‌های مدرنی خواهند بود که آنها را عملاً در برابر سیستم‌های جنگ الکترونیک روسیه و تداخل جی‌پی‌اس (GPS) غیرقابل نفوذ می‌کند.

بوریس پیستوریوس (Boris Pistorius)، وزیر دفاع آلمان، تحویل هواپیماهای بدون سرنشین به اوکراین را تأیید کرد.

به گفته منابع داخلی، چند صد فروند از این پهپادها از ماه دسامبر امسال به صورت ماهانه به کی‌یف ارسال خواهند شد. در حال حاضر چندین نمونه در شرق اوکراین در شرایط جنگی واقعی در حال آزمایش هستند.

Mini-Taurus قادر به تجزیه و تحلیل زمین و تعیین مکان آن حتی در شرایط آب و هوایی سخت یا زیرساخت‌های تخریب شده است و به پهپاد اجازه می‌دهد حتی در صورت از دست رفتن سیگنال رادیویی به مأموریت خود ادامه دهد که دقت ضربه را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

برد پروازی این پهپادها 4 برابر بیشتر از پهپادهای کامیکازه استاندارد اوکراینی است، اما هزینه کمتری نسبت به همتایان خارجی دارد. بیلد هزینه دقیقی را اعلام نکرد، اما «Switchblade 600» آمریکایی حدود 100 هزار یورو و «Zala Lancet» روسی 35 هزار یورو قیمت دارد.

پیستوریوس تأکید کرد که اوکراین می‌تواند به طور مؤثر از این پهپادها علیه اهداف مهم نظامی روسیه مانند پست‌های فرماندهی و مراکز لجستیکی استفاده کند. در آینده، آلمان ممکن است فن‌آوری‌های مشابه را در بوندسوره خود معرفی کند.

در ماه اوت سال جاری، مشخص شد که درخواست‌های جدید برای کمک به اوکراین به دستور اولاف شولز، صدراعظم آلمان، تأیید نمی‌شوند. با این حال، بودجه آلمان برای سال 2024 در حال حاضر شامل حدود 8 میلیارد یورو برای حمایت نظامی از اوکراین است.

با وجود محدودیت‌ها، پیستوریوس گفت که دولت می‌تواند منابع بیشتری برای ادامه ارسال سلاح به اوکراین در سال آینده پیدا کند.

در ماه اکتبر امسال، مقامات آلمانی فهرست کمک‌های نظامی را به‌روز کردند. تجهیزات انتقال یافته به اوکراین شامل تانک‌های لئوپارد 1A5 و خودروهای رزمی پیاده‌نظام ماردِر (Marder) است.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/03/26 - 19:02- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار اقدام جهانی در مورد تهدیدات هوش مصنوعی شد.

حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.