about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

دو تبعه چینی در کالیفرنیا به اتهام ارسال غیرقانونی تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا به چین متهم شدند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که دو تبعه چینی در کالیفرنیا به اتهام ارسال غیرقانونی ده‌ها میلیون دلار تراشه هوش مصنوعی به چین، از جمله تراشه انویدیا  H100، دستگیر و متهم شدند.

وزارت دادگستری با استناد به استشهادیه ثبت شده در شکایت، اعلام کرد که چوان گنگ، ۲۸ ساله، اهل پاسادنا، و شیوی یانگ، ۲۸ ساله، اهل ال مونته، تراشه‌های پیشرفته انویدیا و سایر فناوری‌ها را از اکتبر ۲۰۲۲ تا ژوئیه ۲۰۲۵ بدون مجوزهای لازم از وزارت بازرگانی ایالات متحده به چین صادر کرده‌اند.

طبق این سوگندنامه، شرکت اِی اِل ایکس سولوشنز (ALX Solutions) متعلق به گنگ و یانگ که در ال مونته مستقر است، در سال ۲۰۲۲، اندکی پس از آنکه ایالات متحده کنترل‌های گسترده‌ای بر صادرات فناوری به چین اعمال کرد تا نوسازی نظامی پکن را متوقف کند و شروع به الزام مجوز برای تراشه‌ها کرد، تأسیس شد. چین با این اقدام ایالات متحده مخالفت کرد و آن را به عنوان آسیب‌ جدی به تجارت عادی دانست.

یک مأمور فدرال که کارمند وزارت بازرگانی است، گفت: 

بیش از ۲۰ محموله از ALX به شرکت‌های کشتیرانی و حمل و نقل در سنگاپور و مالزی ارسال شده است که اغلب به عنوان نقاط انتقال کالاهای غیرقانونی به چین استفاده می‌شوند.شرکت ALX در ژانویه ۲۰۲۴ مبلغ ۱ میلیون دلار از یک شرکت مستقر در چین و سایر پرداخت‌ها را از شرکت‌هایی در هنگ کنگ و چین دریافت کرده است، نه از شرکت‌های حمل و نقل. 

انویدیا H100ها تراشه‌های پیشرفته‌ای هستند که می‌توانند برای آموزش مدل‌های زبانی بزرگ و بسیاری از برنامه‌های کاربردی دیگر استفاده شوند.

سوابق نشان می‌دهد که حداقل از آگوست 2023 تا جولای 2024، شرکت اِی اِل ایکس سولوشنز بیش از 200 تراشه انویدیا H100 را از شرکت سازنده سرور سوپرمیکرو کامپیوتر (Super Micro Computer) مستقر در سن خوزه، کالیفرنیا خریداری کرده و اعلام کرده است که مشتریان در سنگاپور و ژاپن هستند.

در این سند آمده است که در یک فاکتور مربوط به سال 2023 به ارزش 28,453,855 دلار، شرکت اِی اِل ایکس سولوشنز اعلام کرده است که مشتری در سنگاپور است، اما یک مأمور کنترل صادرات ایالات متحده در سنگاپور نتوانسته است ورود تراشه‌ها به کشور را تأیید کند و این شرکت در محل ذکر شده وجود ندارد.

سخنگوی انویدیا در بیانیه‌ای گفت: 

این پرونده نشان می‌دهد که قاچاق غیرقابل قبول است. ما در درجه اول محصولات خود را به شرکای شناخته شده می‌فروشیم.کسانی هستند که به ما کمک می‌کنند تا اطمینان حاصل کنیم که همه فروش‌ها با قوانین کنترل صادرات ایالات متحده مطابقت دارند.

در این بیانیه اضافه شده است که محصولات منتقل شده «هیچ خدمات، پشتیبانی یا به‌روزرسانی» ندارند.

سوپر میکرو در بیانیه‌ای اعلام کرد:

کاملاً متعهد به رعایت تمام مقررات کنترل صادرات ایالات متحده هستیم. 

این شرکت اعلام کرد که در مورد مسائل حقوقی جاری اظهار نظری نمی‌کند، اما در هرگونه دادرسی با مقامات همکاری می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.