about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

اندونزی گوگل را به دلیل اقدامات تجاری ناعادلانه ۱۲.۴ میلیون دلار جریمه کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، آژانس ضد انحصار اندونزی، گوگل را به پرداخت جریمه حدود ۲۰۲ میلیارد روپیه (۱۲.۴ میلیون دلار) به دلیل اقدامات تجاری ناعادلانه مربوط به خدمات سیستم پرداخت خود در فروشگاه گوگل‌پلی (Google Play)، محکوم کرد.

 این آژانس در سال ۲۰۲۲ تحقیقاتی را در مورد گوگل آغاز کرد و به این نتیجه رسید که گوگل از موقعیت مسلط خود سوءاستفاده کرده و توسعه‌دهندگان اندونزیایی را ملزم به استفاده از صورت‌حساب گوگل‌پلی با نرخ‌های بالاتر نسبت به سایر سیستم های پرداخت کرده است.

 سخنگوی آژانس ضد انحصار اندونزی گفت: 

 گوگل قانون ضد انحصار اندونزی را زیر پا می‌گذارد و تا ۳۰ درصد کارمزد از طریق صورت‌حساب فروشگاه گوگل‌پلی دریافت کرده است.

 به گفته این آژانس، گوگل ۹۳ درصد از سهم بازار را در کشور ۲۸۰ میلیون‌نفری که اقتصاد دیجیتالی درحال‌رشد دارد، در اختیار دارد.

 سخنگوی گوگل گفت: 

 گوگل به این حکم اعتراض خواهد کرد. روش‌های فعلی ما یک اکوسیستم برنامه‌های کاربردی اندونزیایی سالم و رقابتی را تقویت می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.