about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به دنبال اعمال محدودیت‌های جدید صادراتی آمریکا ، چین اعلام کرد که اقدامات لازم را برای محافظت از شرکت‌های چینی انجام خواهد داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،به دنبال اعمال محدودیت‌های جدید صادراتی آمریکا ، چین هشدار داد که در صورت تشدید اقدامات کنترل تراشه‌ای از سوی آمریکا، اقدامات لازم را برای محافظت از شرکت‌های چینی انجام خواهد داد.

هفته گذشته، اتاق بازرگانی ایالات متحده در ایمیلی به اعضا اطلاع داد که دولت بایدن در نظر دارد تا 200 شرکت تولید کننده تراشه چینی را به لیست سیاه تجاری اضافه کند.

هه یادونگ، سخنگوی وزارت بازرگانی چین گفت :

چین به شدت با گسترش مفهوم امنیت ملی و سوء استفاده از اقدامات کنترلی که شرکت های چینی را هدف قرار می دهد، مخالف است. این اقدامات به شدت نظم اقتصادی و تجاری بین‌المللی را مختل می‌کند، امنیت صنعتی جهانی را بی‌ثبات می‌کند و به تلاش‌های مشترک چین و آمریکا و همچنین صنعت نیمه‌رساناهای جهانی آسیب می‌زند. اگر ایالات متحده بر تشدید اقدامات کنترلی پافشاری کند، چین اقدامات لازم را برای محافظت قاطعانه از حقوق قانونی شرکت های چینی انجام خواهد داد.

ایالات متحده در بحبوحه ترس از اینکه چین می تواند از فناوری های پیشرفته برای تقویت ارتش خود استفاده کند، کنترل های خود را بر نیمه رسانا ها تشدید کرده است.

دولت بایدن در حال بررسی محدودیت های بیشتری برای فروش تجهیزات نیمه رسانا و تراشه های حافظه هوش مصنوعی به چین است.

جو بایدن قرار است در ماه ژانویه قدرت را به دونالد ترامپ واگذار نماید و این نگرانی وجود دارد که وعده دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا برای اعمال تعرفه های اضافی بر چین، ممکن است باعث جنگ تجاری شود.

ترامپ در این هفته متعهد شد که 10 درصد تعرفه اضافی بر تمامی کالاهای وارداتی از چین اعمال کند که بالاتر از تعرفه های موجود است.

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که این تعرفه ها مشکلات داخلی ایالات متحده را حل نمی کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.