about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

دو شرکت فناوری متا و تیک‌تاک چهارشنبه در یک چالش مالی در برابر اتحادیه اروپا پیروز شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از یاهونیوز، اختلاف متا و تیک‌تاک با اتحادیه اروپا مربوط به نحوه محاسبه هزینه نظارتی اعمال شده بر آنها توسط رگولاتورهای اتحادیه اروپا براساس قوانین فناوری این قاره بود.متا و تیک تاک پس از آنکه با هزینه نظارتی ۰.۰۵ درصدی از کل درآمد خالص سالانه جهانی خود مواجه شدند، از کمیسیون اروپا شکایت کردند.این رقم برای پوشش هزینه‌های اجرایی اتحادیه اروپا در جهت نظارت بر رعایت قانون خدمات دیجیتال این اتحادیه در نظر گرفته شده است.این قانون با هدف ایجاد فضایی امن‌تر، شفاف‌تر و عادلانه‌تر در فضای مجازی وضع شده است. قانون مذکور سکوهای دیجیتال را موظف می‌کند تا با محتوای غیرقانونی مانند نفرت‌پراکنی و اطلاعات نادرست مقابله کنند، حقوق کاربران را در زمینه تبلیغات و حذف محتوا تضمین کنند و در برابر کالاهای تقلبی و ناایمن شفافیت ایجاد کنند. میزان هزینه نظارت سالانه به متوسط تعداد کاربران فعال ماهانه برای هر شرکت بستگی دارد و اینکه آیا آنها در سال مالی قبل سود ثبت کرده‌اند یا زیان.این شرکت‌ها استدلال کردند که روش محاسباتی اتحادیه اروپا ناقص بوده و منجر به ایجاد هزینه‌های نامتناسب شده است.دادگاه عمومی مستقر در لوکزامبورگ روز چهارشنبه از متا و تیک تاک حمایت کرد و به رگولاتورهای اتحادیه اروپا ۱۲ ماه فرصت داد تا رویکرد خود را با استفاده از یک قانون متفاوت اصلاح کنند.در عین حال  دادگاه تأیید کرده که هیچ مشکلی در مورد دریافت اصل هزینه وجود ندارد.

صدور این حکم از نظر مالی به نفع دیگر شرکت‌های فناوری مشمول این قانون مانند گوگل، اپل، آمازون و مایکروسافت خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.