about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

. Anonymous فیلیپین پس از تظاهرات 5 نوامبر کار خود را با راه اندازی حملات سایبری علیه وب سایت‌های مختلف دولتی شروع کرد

موسسه خبری سایبربان: هکرها از سراسر جهان در حال آماده شدن برای اعتراضات آنلاین می‌باشند.  Anonymous فیلیپین پس از تظاهرات 5 نوامبر کار خود را با راه اندازی حملات سایبری علیه وب سایت‌های مختلف دولتی شروع کرده اند. هکرها تعدادی از وب سایت دولتی را با پیام " ضد فساد " مخدوش کرده اند.

آنها بیان کردند که: " ما برای این هک عذرخواهی می‌کنیم، اما این تنها و ساده‌ترین راه ما است که می‌تواند پیام ما را به شما منتقل کند، برادران و خواهران عزیز که از ظلم و ستم و این دموکراسی کاذب خسته شده اید و از این دولت و سیاستمداران خسته شده اید، آنها کسانی هستند که تنها در مورد خودشان فکر می‌کنند."

" دولت، در بسیاری جهات، شهروندان فیلیپینی را عذاب داده است. ما از خیلی چیزها، که آنها وعده داده اند محروم شده ایم؛ چیزی که قهرمانان گذشته وعده داده اند را به ما بدهید. یادآوری می‌کنیم که در یک دولت، انصاف و عدالت و آزادی بیش از کلمات دیگر کاربرد دارد. "

لیست وب سایت‌های مخدوش شامل کمیسیون بیمه، دفتر بازرسی، سفارت فیلیپین در سئول، و سایت‌های مختلف متعلق به شهرها، شهرداری‌ها و سایر سازمان‌های دولتی است. هکرها یک لیست کامل از وب سایت‌های مخدوش شده را در صفحه فیس بوک خود منتشر کردند. علاوه  بر وب سایت‌های مخدوش شده ، هکرها  حملات DDOS را نیز راه اندازی کردند. اهداف حملات DDOS  شامل اداره گمرک، پلیس ملی فیلیپین، گروه تشخیص و تحقیقات جنایی ، کنگره، وزارت کشور و دولت محلی می‌باشد.

دولت از هکرهای ناشناس فیلیپین خواست که از راه اندازی حملات سایبری علیه وب سایت‌های دولتی جلوگیری کند، و بیان کردند حل این مشکلات راه‌های دیگری نیز دارد که از طریق آن می‌توانید نظرات خود را ابراز نمایید.

حدود 40 وب سایت مورد هدف قرار گرفتند که برخی از آنها عبارتند از:
 

hxxp://www.philembassy-seoul.com/
hxxp://www.pasigcity.gov.ph/
hxxp://www.pateros.gov.ph/
hxxp://www.insurance.gov.ph/UserPictures/index.html
hxxp://candoncity.gov.ph/
hxxp://braulioedujali.gov.ph/
hxxp://spda.gov.ph/
hxxp://3rddistrictoflaguna.com/
hxxp://bansud.gov.ph/
hxxp://gloria.gov.ph/
hxxp://magarao.gov.ph/
hxxp://bolinao.gov.ph/home/
hxxp://kalingaprovince.com/
hxxp://kalinga.tabuk.gov.ph/
hxxp://tabuk.gov.ph/
hxxp://www.vigancity.gov.ph/
hxxp://mgbcar.ph/
تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.