about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سیستم صدور گذرنامه مالاوی چند هفته پس از حمله سایبری که به نظر می‌رسد یک حمله باج‌افزاری بود، دوباره آنلاین شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این بازسازی تقریباً سه هفته پس از حمله به شبکه رایانه ای سرویس مهاجرت این کشور انجام می شود.

در زمان حمله، رئیس جمهور این کشور آفریقایی، لازاروس چاکورا خاطرنشان کرد که هکرها درخواست باج داشتند که دولت مالاوی قصد پرداخت آن را نداشت و این نشان می دهد که حمله، از نوع باج افزاری بوده است.

از آن زمان، چاکورا خواستار تحقیق در مورد این حمله شده است که بنا بر گزارش ها به دست مزدوران سایبری بوده است.

چاکورا گفت:

من از سازمان‌های پلیسی می‌خواهم که فوراً تحقیقاتی در مورد حمله به سیستم صدور گذرنامه الکترونیکی در بخش خدمات مهاجرت و شهروندی انجام دهند. کسانی که در این مورد مجرم شناخته می شوند، باید با قانون روبرو شوند.

اداره مهاجرت این کشور با انتشار بیانیه ای از صبر مردم مالاوی تشکر کرد و خاطرنشان نمود که این سیستم توسط تیمی از کارشناسان محلی بازگردانده شده است.

چاپ پاسپورت در این اداره این هفته از سر گرفته خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.