about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

آنلاین شدن مجدد آرشیو اینترنت

آرشیو اینترنت، یک کتابخانه آنلاین که نسخه‌های بایگانی‌شده انواع محتوای دیجیتال، از وب‌سایت‌ها گرفته تا کتاب‌های الکترونیکی، را میزبانی می‌کند، پس از دو حمله سایبری در چند روز اخیر، تا حدی دوباره آنلاین شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این کتابخانه ابزاری ضروری برای روزنامه‌نگاران، پژوهشگران و دانشمندان است، اما این هک‌ها تنها تازه‌ترین تهدیدها در مجموعه‌ای از خطرات موجودیتی برای این مجموعه به شمار می‌روند.

پس از سال‌ها مبارزه حقوقی بر سر بایگانی محتواهای دارای حق نشر، ماه گذشته آرشیو اینترنت در یک پرونده علیه انتشارات هچت شکست خورد.

ساندرا سیسنروس، نویسنده‌ای که در این پرونده شهادت داده بود، بیان کرد:

احساس می‌کردم مثل وقتی‌ست که به یک فروشگاه رهنی می‌روی و اموال دزدیده‌شده‌ات را در حال فروش می‌بینی.

اما بایگانی‌کنندگان اینطور فکر نمی‌کنند:

ادبیات فقط یک انبوه کتاب نیست و موسیقی فقط یک سری ساز نیست و آرشیو اینترنت هم فقط یک مجموعه سرور نیست؛ این یک مجموعه آثار فرهنگی زیباست.

پرونده دیگری که توسط غول موسیقی، یو ام جی ریکوردینگز (UMG Recordings) طرح شده نیز در جریان است.

بنیان‌گذار آرشیو اینترنت، بروستر کیله، وعده داده است که با تصمیم‌گیرندگان شرکتی که به‌طور فزاینده‌ای کنترل محتوای آنلاین را به دست می‌گیرند، مبارزه کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.