about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

در پی یک حمله به پالایشگاه نفت بندر عباس، چند نفر مصدوم و یک نفر جان خود را از دست داد.کارشناسان سایبری ما این اقدام را در جواب توقیف نفتکش آمریکایی توسط ایران می دانند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ قبل از ظهر امروز حدود ساعت 11 بر اثر انفجاری در یکی از کوره‌های پالایشگاه بندر عباس رخ داد که بر اثر این انفجار تعدادی از کارگران مصدوم و یک نفر نیز جان باخت.

پرداختن به این موضوع بسیار مهم است چرا که این حادثه  درست یک روز بعد از توقیف کشتی نفت کش آمریکایی در دریای عمان و ضبط محموله نفتی آن صورت گرفنه است.

قوه قضاییه پیش از این اعلام کرده بود، با پیگیری‌های حقوقی انجام گرفته توسط وکیل پرونده بیماران پروانه‌ای، در نهایت دادگاه حقوقی روابط بین‌الملل (شعبه ۵۵) تهران دستور توقیف محموله نفتی آمریکایی کشتی ADVANTAGE SWEET در خلیج فارس را صادر کرده و محموله این کشتی توقیف شد و متعاقبا دستورات لازم در جهت تخلیه محموله نفتی صادر خواهد شد. ارزش محموله این کشتی را بالغ بر 50 میلیون دلار تخمین زده اند.

بنابراین حمله امروز به پالایشگاه نفت بندر عباس را می توان شروعی بر سلسه اقدامات خرابکارانه و تلافی جویانه در راستای توقیف کشتی «ادونتج سوئیت» از طرف رژیم آمریکا و حامینش برشمرد.

جمهوری اسلامی ایران طبق قوانین بین المللی، حق پاسخ گویی به هرگونه حملات به زیر ساخت هایش را محفوظ می داند و در زمان مقتضی اقدام خواهد نمود.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.