about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وزارت توسعه دیجیتال روسیه 70 متخصص امنیت سایبری را برای مبارزه با تهدیدات سایبری رو به رشد آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت توسعه دیجیتال روسیه یک برنامه آموزشی فشرده 2 هفته‌ای برای 70 متخصص امنیت سایبری از سراسر جهان برای مبارزه با تهدید فزاینده حملات سایبری انجام داده است.

حملات سایبری که در سال 2022 هر 44 ثانیه اتفاق می‌افتاد، اکنون هر 39 ثانیه یکبار اتفاق می‌افتد و این امر نیاز فوری به همکاری جهانی و آموزش جامع امنیت سایبری را نشان می‌دهد.

این فوریت در افتتاحیه کمپ هک مثبت در مسکو، یک برنامه آموزشی بین‌المللی امنیت سایبری که در ماه اوت سال جاری راه‌اندازی گردید، برجسته شد؛ هدف این برنامه تبدیل شدن به یک رویداد سالانه است که به تقاضای فزاینده برای آموزش عملی امنیت سایبری رسیدگی می‌کند.

شرکت کنندگان از 20 کشور، از جمله عربستان سعودی، امارات، عمان، بحرین، اندونزی، مالزی، برزیل و آفریقای جنوبی، در جلساتی شرکت کردند که برای تقویت مهارت‌های خود در امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات طراحی شده بود.
یولیا دانچینا (Yuliya Danchina)، مدیر آموزش مشتریان و شرکا و رئیس آموزش مثبت در «Positive Technologies»، بر اهمیت همکاری جهانی در ایجاد یک چشم‌انداز امنیت سایبری انعطاف‌پذیر تأکید کرد.

وی اظهار داشت :

«صنعت امنیت سایبری در سرتاسر جهان به بازیکنان قوی نیاز دارد که بتوانند استعدادهای حرفه‌ای را آموزش و توسعه دهند تا یک سیستم امنیت سایبری جهانی و نتیجه محور ایجاد کنند. کمپ هک مثبت یک پروژه آموزشی حیاتی با هدف آموزش متخصصان امنیت سایبری محلی، کمک به توسعه جامعه جهانی امنیت سایبری و مبارزه با تهدیدات سایبری است.»

اردوی هک مثبت به میزبانی «Positive Education» و «CyberEd»، زیرمجموعه‌های Positive Technologies، بر تجهیز شرکت کنندگان به مهارت‌های عملی برای مقابله با چالش‌های امنیت سایبری معاصر متمرکز شد. این ابتکار بخشی از تلاش گسترده‌تر Positive Technologies برای رسیدگی به کمبود جهانی متخصصان امنیت سایبری است.

یکی از نتایج کلیدی این اردو، اعلام مشارکت استراتژیک بین فناوری‌های مثبت و دانشگاه آلمانی سوئیس (SGU)، یک دانشگاه فنی اندونزیایی بود. هدف این مشارکت افزایش قابلیت‌های امنیت سایبری در اندونزی از طریق برنامه‌های آموزشی مناسب است. به گفته محققان، این یک گام مهم به سمت ایجاد نیروی کار امنیت سایبری مرتبط در سطح جهانی است که در دنیایی که تهدیدات دیجیتال مرز نمی شناسند ضرورت دارد.

دیپل.-اینگ ساموئل کوسوموکایو (Dipl.-Ing. Samuel P. Kusumocahyo)، رئیس دانشگاه آلمانی سوئیس، توضیح داد :

«پذیرش سریع فناوری‌های دیجیتال از توسعه امنیت سایبری در بسیاری از نقاط جهان پیشی گرفته است. ما بسیار قدردانی می‌کنیم که Positive Technologies، یک شرکت امنیت اطلاعات پیشرو در جهان، مایل است تجربیات و دانش خود را با ما به اشتراک بگذارد. ما مشتاقانه منتظر ظهور متخصصان سطح بالا در کشورمان هستیم و خوشحالیم که با شرکتی با چنین تجربه عملی گسترده‌ای در این زمینه همکاری می‌کنیم.»

فراتر از کمپ هک مثبت، Positive Technologies به طور فعال رویدادهایی مانند جشنواره «Positive Hack Days (PHDays)» و نبرد سایبری «Standoff» را سازماندهی می‌کند. این ابتکارات همکاری بین‌المللی را میان کارشناسان امنیت سایبری تقویت می‌کند و بستری را برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و تقویت مهارت‌ها در سناریوهای واقع‌بینانه ارائه می‌دهد و در نتیجه رویکرد جمعی به امنیت سایبری را ترویج می‌کند.

نیاز حیاتی به چنین همکاری‌هایی در جشنواره PHDays Fest در ماه می 2024 بیشتر مورد تأکید قرار گرفت که شرکت‌کنندگانی را از سرتاسر جهان جذب کرد.

منبع:

تازه ترین ها
اهدا
1404/08/17 - 16:39- هوش مصنوعي

اهدا جایزه ترویج نوآوری اخلاقی در هوش مصنوعی

یونسکو جایزه بیرونی را برای ترویج نوآوری اخلاقی در هوش مصنوعی اهدا کرد.

رد
1404/08/17 - 15:42- فیس بوک

رد تبعیض جنسیتی در آگهی شغلی فیس‌بوک توسط متا

شرکت متا، حکم یک نهاد نظارتی فرانسوی مبنی بر تبعیض جنسیتی در آگهی شغلی فیس‌بوک را رد کرد.

اجرای
1404/08/17 - 15:09- آمریکا

اجرای کنترل‌های امنیتی جدید در اداره بودجه کنگره

اداره بودجه کنگره آمریکا این هفته از وقوع یک حادثه امنیت سایبری خبر داد، پس از آن‌که گفته شد یک عامل وابسته به یک کشور خارجی توانسته به سامانه‌های آن نفوذ کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.