about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

یک دوره آموزش ملی جرایم سایبری برای قضات در تاشکند راه‌اندازی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اولین دوره آموزشی ملی اختصاصی برای نمایندگان قوه قضاییه در ازبکستان با موضوع «جرایم سایبری: از کشف تا قضاوت دادگاه» راه‌اندازی شد.

این دوره آموزشی شامل بحث‌هایی در مورد چارچوب‌های حقوقی بین‌المللی و ملی در مورد جرایم سایبری، رویه‌های قضایی مقایسه‌ای و تصمیمات دادگاه‌های خارجی، چالش‌های طبقه‌بندی و تعقیب جرایم سایبری و مسائل جمع‌آوری و پذیرش مدارک الکترونیکی است.

این رویداد توسط هماهنگ کننده پروژه «OSCE» در ازبکستان با هدف کمک به تقویت ظرفیت قضایی و ترویج عدالت مؤثر و مبتنی بر حقوق در مواجهه با تهدیدات دیجیتالی در حال تحول سازماندهی شده است.

سفیر آنتی کارتونن (Antti Karttunen)، رئیس دفتر هماهنگ کننده پروژه سازمان امنیت و همکاری اروپا، در سخنان خوشامدگویی خود بر تهدید فزاینده جرایم سایبری و اهمیت مشارکت قضایی در شکل‌دهی شیوه‌های حقوقی متعادل و منصفانه در عصر دیجیتال تأکید کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/03/27 - 10:37- هوش مصنوعي

تقویت مهارت‌های هوش مصنوعی در میان زنان اماراتی

زنان عرب به‌ویژه اماراتی مهارت‌های هوش مصنوعی خود را تقویت می‌کنند.

برگزاری
1404/03/27 - 10:26- آسیا

برگزاری رزمایش امنیت سایبری در هند

نیروهای مسلح هند یک رزمایش امنیت سایبری ۱۲ روزه برگزار کردند.

مراکش
1404/03/27 - 10:11- آفریقا

مراکش رتبه اول کشورهای هدف حملات سایبری در آفریقا

مراکش در آفریقا رتبه اول و در جهان رتبه سوم را در هدف حملات سایبری دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.