about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، واحد مبارزه با جرایم مالی این وزارتخانه (FinCEN) روز پنج‌شنبه این پیشنهاد را در قالب یک پیش‌نویس قانون منتشر و اعلام کرد که هوی‌وان در پول‌شویی منابع حاصل از جرایم سایبری مورد حمایت کره شمالی و کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری در آسیای جنوب‌شرقی نقش داشته است.

به گفته این واحد، گروه هوی‌وان (Huione) از آگوست ۲۰۲۱ تا ژانویه ۲۰۲۵ دست‌کم ۴ میلیارد دلار از عواید غیرقانونی را پول‌شویی کرده است.

از این مبلغ، ۳۷ میلیون دلار از سرقت‌های سایبری کره شمالی، ۳۶ میلیون دلار از کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری و ۳۰۰ میلیون دلار از سایر عملیات‌های کلاهبرداری ناشی شده است.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، بیان کرد:

اقدام پیشنهادی امروز، دسترسی گروه هوی‌وان به بانکداری کارگزاری را قطع خواهد کرد و توانایی این گروه‌ها در شست‌وشوی درآمدهای غیرقانونی‌شان را تضعیف می‌کند. وزارت خزانه‌داری متعهد به مختل‌سازی هرگونه اقدام عوامل بدسابقه سایبری برای تأمین مالی فعالیت‌های مجرمانه‌شان است.

وب‌سایت هوی‌وان گارانتی، یکی از زیرمجموعه‌های این گروه، اخیراً در گزارشی از سوی سازمان ملل متحد به‌عنوان عنصری کلیدی در صنعت در حال رشد کلاهبرداری سایبری در آسیای جنوب‌شرقی معرفی شده است.

به گفته شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین، از سال ۲۰۲۱ تاکنون، این سایت حدود ۵۰ میلیارد دلار تراکنش را پردازش کرده است.

واحد مبارزه با جرایم مالی وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین به فعالیت‌های دیگر این گروه اشاره کرده است، از جمله:

•    هوی‌وان پی (Pay)، پردازشگر پرداخت
•    هوی‌وان کریپتو، مدیریت دارایی‌های مجازی
•    هائووانگ گارانتی (Haowang Guarantee)، بازار آنلاین کالاها و خدمات غیرقانونی

در ماه مارس، روزنامه نیویورک تایمز جزئیاتی از روش‌های پول‌شویی گروه هوی‌وان منتشر کرد.

این گزارش افزود که چین با همکاری کامبوج برای مقابله با مجرمان سایبری اقداماتی انجام داده، اما این اقدامات تأثیر چندانی در مهار این صنعت نداشته‌اند.

همچنین گزارش شده است که هوی‌وان پی در اوایل امسال مجوز بانکی خود را از دست داده است.

پیشنهاد قانونی واحد مبارزه با جرایم مالی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده بر اساس بخش ۳۱۱ قانون پاتریوت (Patriot Act) تنظیم شده است.

ذی‌نفعان اکنون ۳۰ روز فرصت دارند تا نظرات خود را ارائه دهند.

 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.