about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت iStorage، به تازگی از جدیدترین هارد دیسک‌های رمزنگاری شده خود با نام‌های diskAshur DT2 و DT3 رونمایی کرد، این محصولات با ظرفیت بی‌سابقه 26 ترابایت و استانداردهای امنیتی بسیار بالا عرضه می‌شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکت iStorage، به تازگی از جدیدترین هارد دیسک‌های رمزنگاری شده خود با نام‌های diskAshur DT2 و DT3 رونمایی کرد، این محصولات با ظرفیت بی‌سابقه 26 ترابایت و استانداردهای امنیتی بسیار بالا عرضه می‌شوند. DT2 و DT3 با رمزنگاری سخت افزاری، تایید هویت از طریق PIN و طراحی ضد نفوذ، برای کاربرانی ساخته شده‌اند که امنیت اطلاعاتشان بسیار اهمیت دارد. جزئیات بیشتر را در شهر سخت افزار دنبال کنید.

مشخصات فنی هارد دیسک‌های DT2 و DT3

به گزارش tomshardware، مدل جدید diskAshur DT3، به عنوان پرچمدار محصولات iStorage، اولین هارد رمزنگاری شده‌‌ای است که قرار است گواهی امنیتی FIPS 140-3 سطح 3 را دریافت کند. مدل DT2 نیز گواهی امنیتی FIPS 140-2 سطح 3 را دریافت کرده است که تا به امروز مهم‌ترین استاندارد امنیتی در تولیدات صنعتی حساس بوده است.

در بخش رمزنگاری هم هردو مدل از رمزنگاری سخت‌افزاری AES-XTS 256 بیتی استفاده می‌کنند و به میکرو پروسسور امنیتی با گواهی EAL5+ هم مجهز هستند. طراحی این مدل‌ها به گونه‌ای است که روی هر دستگاهی بدون نیاز به نرم‌افزار قابل استفاده هستند و با هر سیستم عاملی همخوانی دارند.

مدل DT3 با پورت USB-C و سرعت خواندن/نوشتن حدود 284 مگابایت بر ثانیه و مدل DT2 با درگاه USB-B و سرعت 278 مگابایت بر ثانیه عرضه خواهند شد. جالب‌تر اینکه هر دو هارددیسک از دو کیبورد اپوکسی کاری شده استفاده می‌کنند تا الگوی فشردن دکمه‌ها مخفی بماند.

این هاردها برای چه کسانی مناسب هستند؟

هاردهای diskAshur DT2 و DT3 برخلاف بیشتر حافظه‌های اکسترنال بازار، برای استفاده‌های ساده و عمومی مانند نگهداری فیلم و عکس‌های خانوادگی طراحی نشده‌اند. این محصولات بیشتر برای افراد یا شرکت‌هایی هستند که اطلاعات حساس، محرمانه یا ارزشمند دارند و نمی‌خواهند به هیچ وجه این اطلاعات به دست دیگران برسد.

حتی اگر این هارد را در اختیار داشته باشید و آن را گم کنید، هیچ مشکلی برای اطلاعات شما پیش نخواهد آمد. diskAshur DT2 و DT3 اگر به دست کسی بیفتند، پس از اینکه رمز چندین بار اشتباه وارد شود اطلاعات را پاک می‌کنند. از طرفی بدنه بسیار مقاومی دارند و کیبوردها کاملا ضد سایش هستند، یعنی اگر مدت زیادی هم از آن‌ها استفاده کنید احتمال لو رفتن رمز به خاطر رد اثر انگشت شما کاملا صفر است.

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.