about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

هکری زبردست پس از سرقت اطلاعات پردازنده های گرافیکی AMD بخشی از آنرا افشا و تهدید کرده در صورتی که منافع مادی وی تامین نشود تمام اطلاعات را افشا خواهد کرد.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ AMD از دسترسی یک هکر به فایل های منبع برخی از GPUهای فعلی و آتی خود خبر داده که شامل نسخه به کار رفته در ایکس باکس سری X هم می شود. به گفته این شرکت هکری که اطلاعات را در برخی سایت ها منتشر کرده، در سپتامبر ۲۰۱۹ (حدود ۶ ماه قبل) طی تماسی با آنها مدعی در اختیار داشتن فایل های تست برخی از GPUها شده بود.

برخی از این اطلاعات در مخازن گیت هاب ذخیره‌شده بودند و به همین خاطر AMD درخواست‌های متعددی را برای حذف آن‌ها به گیت هاب و مایکروسافت ارسال کرده. گیت هاب این اطلاعات را به بهانه نقض مالکیت فکری AMD حذف کرده اما بر اساس گزارش TorrentFreak این کدها شامل جزییاتی در مورد پردازنده‌های اردن و ناوی ۱۰ و ۲۱ می‌شود. ناوی ۲۱ بر پایه معماری RDNA 2.0 و با استفاده از لیتوگرافی ۷ نانومتری توسط TSMC تولید می‌شود. کارت گرافیک اردن هم احتمالاً اسم رمز GPU نسخه بعدی کنسول ایکس باکس سری X خواهد بود. این کارت شامل ۵۲ واحد محاسباتی اختصاصی RDNA 2 با فرکانس ۱.۸۲۵ گیگاهرتز است که قدرت ۱۲ ترافلاپسی را برایش به ارمغان می‌آورد.

هکر مذکور طی مصاحبه با TorrentFreak مدعی شده درصورتی‌که اجازه فروش اطلاعات به وی داده شود تمامی آن‌ها را افشا خواهد کرد. هنوز مشخص نیست که این داده‌ها تنها به مشخصات و نکات فنی اشاره‌کرده یا امنیت محصولات AMD را هم به خطر خواهد انداخت اما به نظر نمی‌رسد پای چالش‌های امنیتی در کار باشد چراکه AMD می‌گوید:

هرچند می‌دانیم فایل‌های دیگری هم در اختیار هکر قرار دارد که از سوی ما به اطلاع عموم نرسیده اما IPهای سرقت شده ازنظر رقابتی یا امنیتی ارزش چندانی ندارند.

با توجه به تعبیه پردازشگر گرافیکی AMD در کنسول آتی مایکروسافت هر نوع حفره امنیتی در آن می‌تواند برای این شرکت و خود مایکروسافت گران تمام شود.

منبع:

تازه ترین ها
لایحه
1404/10/02 - 16:53- هوش مصنوعي

لایحه جامع حقوق هوش مصنوعی در فلوریدا

فلوریدا در حال تصویب یک لایحه جامع حقوق هوش مصنوعی است.

واتس‌اپ از روسیه شکایت کرد

واتس‌اپ پس از گزارش کاهش سرعت، از محدودیت‌های اعمال‌شده در روسیه شکایت کرد.

ارسال
1404/10/02 - 15:52- آمریکا

ارسال تراشه‌های انویدیا به چین تا اواسط فوریه

انویدیا قصد دارد ارسال تراشه‌های (H200) به چین را تا اواسط فوریه آغاز کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.