about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مدیرعامل AMD در کنفرانس مطبوعاتی صبح امروز اعلام کرد در سه سال اخیر بیش از ۹۰۰ میلیون کامپیوتر روانه‌ی بازار شده است. تعداد کامپیوترهای عرضه‌شده در سال ۲۰۲۱ نیز به ۳۴۹ میلیون واحد می‌رسد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ AMD صبح امروز کنفرانسی مطبوعاتی در قالب رویداد کامپیوتکس 2022 برگزار کرد تا پردازنده‌های کلاس دسکتاپ سری Ryzen 7000 را معرفی کند. در این کنفرانس، اعلام شد پردازنده‌های جدید تیم قرمز حداکثر ۱۶ هسته دارند و در برخی سناریوها تا ۳۱ درصد سریع‌تر از بهترین پردازنده‌ی حال‌حاضر اینتل عمل می‌کنند.

AMD می‌گوید کاربران برای استفاده از پردازنده‌های جدید سری Ryzen 7000 باید مادربردهای سری ۶۰۰ را تهیه کنند که مبتنی‌بر سوکت AM5 هستند.

دکتر لیزا سو، مدیرعامل ای‌‌ام‌‌دی، در کنفرانس امروز اعلام کرد در سال‌های اخیر، بازار کامپیوترهای شخصی رشد درخورتوجهی تجربه و کامپیوترهای شخصی اکنون بیشتر از هر زمان دیگری در زندگی ما نقش اساسی پیدا کرده‌اند.

براساس اعلام AMD، در دو سال اخیر تعداد کامپیوترهای عرضه‌شده به بازار رشد ۲۴ درصدی را تجربه کرده است. در سال گذشته‌ی میلادی، ۳۴۹ میلیون کامپیوتر به‌دست مشتریان رسید. همچنین، بیش از ۹۰۰ میلیون کامپیوتر در سه سال اخیر روانه‌ی بازار شده است.

این آمار نشان می‌دهد بازار کامپیوتر روندی روبه‌رشد دارد و حتی با وجود کمبود قطعات در اثر دنیاگیری ویروس کرونا همچنان تقاضا برای کامپیوتر زیاد است.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/07/09 - 16:26- آمریکا

دو برنامه کلیدی امنیت سایبری آمریکا در آستانه توقف

دو برنامه مهم فدرال در حوزه امنیت سایبری آمریکا قرار است از صبح چهارشنبه متوقف شوند، زیرا رهبران کنگره نتوانسته‌اند بر سر تأمین مالی دولت به توافق برسند.

کاهش
1404/07/09 - 16:23- اروپا

کاهش رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری

رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری به علت تهدیدهای فزاینده و فشار مداوم روبه‌کاهش است.

حمله
1404/07/09 - 16:21- جرم سایبری

حمله سایبری به غول آبجوسازی ژاپن

شرکت نوشیدنی ژاپنی آساهی اعلام کرد که یک حمله سایبری اخیر باعث اختلال سیستمی شده که بر توانایی این شرکت در ارسال سفارش‌ها و مدیریت مرکز تماس تأثیر گذاشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.