about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

امارات میزبان رویداد بین‌المللی 2 روزه آموزشی جهانی دیپلماسی سایبری برای زنان بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اتحادیه عمومی زنان (GWU)، با همکاری اتحادیه بین‌المللی مخابرات و شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، یک برنامه آموزشی بین‌المللی 2 روزه را با هدف توانمندسازی زنان در حاکمیت و دیپلماسی امنیت سایبری به پایان رساند.

این برنامه که در مقر اتحادیه عمومی زنان برگزار شد، تحت حمایت شیخه فاطمه بنت مبارک (Sheikha Fatima bint Mubarak)، رئیس اتحادیه، رئیس شورای عالی مادر و کودک و مدیر ارشد بنیاد توسعه خانواده (FDF) برگزار شد.

«برنامه بین‌المللی آموزش مربیان زن در کشورهای عربی و جهان»، زنان شرکت کننده را از 22 کشور در سراسر منطقه عربی و فراتر از آن گرد هم آورد.

این ابتکار سیاست‌گذاران زن در امنیت سایبری، متخصصان دخیل در ابتکارات صلح و امنیت و زنان در زمینه‌های فنی را که به دنبال گسترش مهارت‌های خود برای انتقال به سمت نقش‌های استراتژیک در سیاست امنیت سایبری و دیپلماسی سایبری هستند، هدف قرار داد.

برنامه فوق از طریق آموزش‌های نظری و عملی، ابزارها و تکنیک‌های تسهیل کننده ضروری را برای تجهیز زنان به دانش مورد نیاز در راستای تبدیل شدن به مربیان و رهبران حاکمیت امنیت سایبری ملی ارائه کرد.

موضوعات مطرح شده در رویداد شامل مروری بر تهدیدات فعلی امنیت سایبری، پیامدهای خطرات هوش مصنوعی و دستورالعمل‌هایی در مورد استراتژی‌های تاب‌آوری ملی با توجه به ابعاد قانونی، نظارتی و فنی بود.

شرکت‌کنندگان همچنین بینش‌هایی در مورد توسعه استراتژی‌های امنیت سایبری ملی، تعامل با سهامداران کلیدی و درک چشم‌انداز بین‌المللی دیپلماسی سایبری به دست آوردند. این برنامه بحث‌های جاری سازمان ملل در مورد امنیت سایبری و استانداردهای جهانی برای رفتار دولت‌ها در فضای سایبری را بررسی کرد.

نورا السویدی (Noura Al Suwaidi)، دبیر کل اتحادیه عمومی زنان، بر نقش پیشرو امارات متحده عربی در امنیت سایبری در سطوح منطقه‌ای و جهانی و اهمیت توانمندسازی زنان در فناوری و سیاست برای ایجاد یک محیط دیجیتال امن که از دستاوردهای ملی محافظت می‌کند، تأکید کرد. او این پیشرفت را به رهبری امارات و حمایت شیخه فاطمه بنت مبارک نسبت داد.

محمد حمد الکویتی (Mohammed Hamad Al-Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات، با ستایش موفقیت این برنامه، آن را نقطه عطفی در مأموریت مشترک برای توانمندسازی زنان در امنیت سایبری خواند. وی از حمایت بی‌دریغ حضرت شیخه فاطمه تشکر و تأکید کرد که رهنمودهای او باعث پیشرفت در این زمینه می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.