about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که تنها ۷ درصد از سازمان‌های هند آماده رویارویی با تهدیدات سایبری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق شاخص آمادگی امنیت سایبری سیسکو (Cisco) در سال ۲۰۲۵، در بحبوحه موج فزاینده تهدیدات امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، تنها ۷ درصد از سازمان‌ها در هند به اندازه کافی برای دفاع در برابر آنها آماده هستند.

این افزایش نسبت به ۴ درصد گزارش شده در سال گذشته، افزایش ناچیزی است. آمادگی کلی همچنان به طرز نگران‌کننده‌ای پایین است، به ویژه با توجه به اینکه اتصال بیش از حد و ظهور هوش مصنوعی همچنان چالش‌های امنیتی جدید و پیچیده‌ای را ایجاد می‌کند.

این گزارش طبق یک نظرسنجی از ۸۰۰۰ رهبر امنیتی و تجاری بخش خصوصی در ۳۰ بازار تهیه شده و یک روش تحقیق است که در آن هم شرکت‌کنندگان و هم محققانی که با آنها تعامل دارند، از جنبه‌های کلیدی خاص مطالعه بی‌اطلاع هستند تا از سوگیری جلوگیری شود.

در این گزارش آمده است که از هر ۱۰ سازمان، ۹ مورد در سال گذشته با حوادث امنیتی مرتبط با هوش مصنوعی مواجه شده‌اند. با این حال، تنها ۶۶ درصد از پاسخ‌دهندگان اطمینان دارند که کارمندانشان این تهدیدات را درک می‌کنند.

حدود ۶۳ درصد معتقدند که تیم‌هایشان کاملاً می‌دانند که چگونه عوامل مخرب از هوش مصنوعی برای اجرای حملات پیچیده استفاده می‌کنند. سمیر کومار میشرا (Samir Kumar Mishra)، عضو شرکت سیسکو در هند و کشورهای آسیای جنوبی، در بیانیه‌ای گفت:

«با افزایش مقیاس و پیچیدگی حملات سایبری، خطرات اکنون بسیار فراتر از از دست دادن داده‌ها گسترش می‌یابند. سازمان‌ها با اختلال عملیاتی، آسیب به اعتبار برند و فرسایش اعتماد مشتری مواجه هستند.»

عدم آمادگی امنیت سایبری در هند بالاست، زیرا 81 درصد از پاسخ‌دهندگان پیش‌بینی کردند که طی 2 سال آینده، اختلالات تجاری ناشی از حوادث سایبری رخ خواهد داد.

حدود ۹۶ درصد از سازمان‌ها از هوش مصنوعی برای درک تهدیدات، ۸۸ درصد از آن برای تشخیص تهدید و ۷۷ درصد برای پاسخ و بازیابی استفاده می‌کنند. آمار نشان می‌دهد که این فناوری به طور مساوی در هر دو طرف ماجرا نقش دارد.

یکی دیگر از یافته‌های مهم این بود که 46 درصد از کارمندان از ابزارهای هوش مصنوعی مولد شخص ثالث تأیید شده استفاده می‌کنند. با این حال، 28 درصد به ابزارهای عمومی هوش مصنوعی عمومی دسترسی نامحدود دارند و 43 درصد از تیم‌های فناوری اطلاعات از تعاملات کارمندان با هوش مصنوعی عمومی بی‌اطلاع هستند.

با مدل‌های کاری ترکیبی، 90 درصد سازمان‌ها در معرض خطرات امنیتی قرار می‌گیرند، زیرا کارمندان از طریق دستگاه‌های مدیریت نشده به شبکه‌ها دسترسی دارند.

تغییر اولویت‌های سرمایه‌گذاری

حدود 98 درصد سازمان‌ها قصد دارند زیرساخت فناوری اطلاعات خود را ارتقا دهند. با این حال، تنها 54 درصد بیش از 10 درصد از بودجه فناوری اطلاعات خود را به امنیت سایبری اختصاص می‌دهند (کاهش ۷ درصدی نسبت به سال گذشته).

92 درصد از پاسخ‌دهندگان، کمبود متخصصان ماهر امنیت سایبری را به عنوان یک چالش عمده شناسایی کردند و 65 درصد گزارش دادند که بیش از 10 موقعیت شغلی برای پر کردن وجود دارد.

پاسخ‌دهندگان در این نظرسنجی، عوامل مخرب و گروه‌های وابسته به دولت را تهدیدهای مهم‌تری برای سازمان‌های خود نسبت به خطرات داخلی دانستند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.