about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

روز چهارشنبه، فرماندار تیت ریوز 110 میلیون دلار برای توسعه‌های اقتصادی در سراسر ایالت اختصاص داد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، 6.6 میلیون دلار از این مبلغ برای ساخت مرکز سایبری و فناوری می‌سی‌سی‌پی در نظر گرفته شده است.

این مرکز در کنار پایگاه نیروی هوایی کیس‌لر قرار خواهد گرفت و مقر ابتکار سایبری می‌سی‌سی‌پی را در خود جای خواهد داد.

پیش از این، 35 میلیون دلار به این منطقه برای تأمین بودجه ساخت این مرکز اختصاص یافته بود.

با تأمین بودجه از سوی فرماندار ریوز، پروژه ساخت این مرکز از ماه ژوئن سال آینده آغاز خواهد شد.

نماینده منطقه 117 بیلوکسی در می‌سی‌سی‌پی، کوین فلشر، بیان کرد:

مرکز سایبری یک تلاش مشترک است که مأموریت‌های پایگاه نیروی هوایی کیس‌لر و همکاری ما با وزارت دفاع را تقویت خواهد کرد. علاوه بر این، آموزش نیروی کار در حوزه سایبری و هوش مصنوعی را فراهم می‌کند. همچنین فضای اداری برای شرکت‌هایی مانند خدمات وب آمازون (AWS)، گوگل و مایکروسافت فراهم خواهد شد و امیدواریم که آنها به این منطقه بیایند.

مرکز سایبری و فناوری می‌سی‌سی‌پی در خیابان وایت قرار خواهد گرفت و انتظار می‌رود که تا تابستان 2026 تکمیل شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/25 - 06:01- آسیا

سرمایه‌گذاری ترکیه در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری

ترکیه حدود یک میلیارد دلار در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری سرمایه‌گذاری کرده است.

امکان
1404/08/24 - 17:27- سایرفناوری ها

امکان اتصال گوشی‌های موبایل در ایران به استارلینک فعلاً قابل تحقق نیست

هر چند استارلینک در برخی کشورها آزمایش‌هایی برای ارائه اینترنت مستقیم روی موبایل را آغاز کرده است، اما بررسی‌های فنی و مقرراتی نشان می‌دهد که چنین امکانی در ایران فعلاً قابل تحقق نیست.

ایکس
1404/08/24 - 17:21- توییتر

ایکس «چت» را جایگزین دایرکت کرد

شبکه اجتماعی ایکس از پلتفرم چت به عنوان جایگزین دایرکت رونمایی کرد.