about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت چندملیتی بریتانیایی جگوار لندروور، تولیدکننده خودروهای لوکس، روز سه‌شنبه اعلام کرد فعالیت‌هایش به دلیل آنچه «یک حادثه سایبری» توصیف شد و بر سیستم‌های جهانی فناوری اطلاعات آن اثر گذاشته، به‌شدت مختل شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، روزنامه لیورپول اکو گزارش داد که کارکنان کارخانه این شرکت در هالیوود نزدیک لیورپول صبح دوشنبه ایمیلی دریافت کردند که در آن به آن‌ها گفته شده بود سر کار حاضر نشوند.

طبق این گزارش، تعطیلی کارخانه احتمالاً تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

این حمله هم بر تأسیسات تولیدی شرکت که خودروها را می‌سازند و هم بر نمایندگی‌های فروش آن تأثیر گذاشته است.

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت جگوار لندروور (JLR) منتشر شد، شرکت تأیید کرد که «تحت تأثیر یک حادثه سایبری» قرار گرفته و اعلام کرد:

برای کاهش اثرات آن بلافاصله اقدام کرده‌ایم و سیستم‌های خود را به‌طور پیشگیرانه خاموش کرده‌ایم.

جگوار لندروور افزود:

با سرعت در حال کار برای راه‌اندازی دوباره برنامه‌های جهانی خود به شکلی کنترل‌شده هستیم. در این مرحله هیچ مدرکی دال بر سرقت داده‌های مشتری وجود ندارد، اما فعالیت‌های تولیدی و فروش ما به‌شدت مختل شده است.

ماهیت این حادثه هنوز مشخص نشده و جگوار لندروور نیز فوراً به درخواست‌ها برای اظهارنظر پاسخ نداده است.

این شرکت سال گذشته درآمدی معادل ۲۸.۹۹ میلیارد پوند (معادل ۳۸.۷۵ میلیارد دلار) گزارش داد و بیش از ۳۹ هزار نفر را در سراسر جهان استخدام کرده است.

سود پیش از مالیات آن در سه‌ماهه دوم سال جاری ۴۹٪ کاهش یافت که بخشی از آن به دلیل توقف صادرات به ایالات متحده در پی تعرفه‌های آمریکا بود.

جگوار لندروور جدیدترین نام بزرگ بریتانیایی است که هدف یک حادثه سایبری قرار گرفته است.

پیش‌تر خرده‌فروشان مارکس اند اسپنسر (Marks & Spencer)، کوآپ (Co-op) و فروشگاه لوکس هارودز (Harrods) در لندن نیز گزارش حملات مشابهی را ارائه داده بودند.

این اتفاق پس از هشدار ریچارد هورن، رئیس مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC)، رخ داد که گفته بود کشور به طور کلی خطر حملات سایبری را دست‌کم گرفته و برای مقابله با آن‌ها آمادگی کافی ندارد.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا که به نظر می‌رسد روزبه‌روز نگران‌تر شده، در ماه ژوئن خواستار اتخاذ یک دستورکار راهبردی ملی برای مقابله با خطرات رو به افزایش شد؛ در حالی که دولت سال‌هاست در ارائه قوانین جدید امنیت سایبری تأخیر داشته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.