about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

اختلال گسترده در GPS مسیریاب‌ها را مختل کرده است.تیم فنی نشان متوجه الگوهای اختلال GPS در مناطق مختلفی از کشور مخصوصا چند کلان ‌ شهر شده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مدتی است رانندگان، موتوری‌ها و مسافران با چالش موقعیت‌یابی نادرست اپلیکیشن‌های مسیریابی مواجهند، مسئله‌ای که جواد عامل مدیر عامل نشان علت آن را  فیلترینگ، اختلال در شبکه و جعل GPS یا Spoofing GPS،در ایران می‌داند. امروز روابط عمومی نشان توضیحاتی در این باره ارائه کرده است و اعلام کرده است: امروز ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، یکی از شدیدترین اختلال‌های GPS شناسایی شده است. این مسئله از سال‌های گذشته باعث افت عملکرد مسیریاب‌ها و پلتفرم‌های نقشه محور بوده است اما در ماه‌ها و مخصوصا روز اخیر به نقطه‌ای رسیده که عملا استفاده از مسیریاب را برای کاربران غیرممکن کرده است .

« بهزاد کاظمی »، مهندس ارشد تیم مسیریابی نشان در این باره گفته است : « تیم فنی نشان ، با بررسی ماژولی که برای تشخیص و اطلاع ‌ رسانی جعل GPS توسعه داده ‌، متوجه الگوهای اختلال GPS در مناطق مختلفی از کشور مخصوصا چند کلان ‌ شهر شده‌اند . از سوی دیگر ، طی چند ساعت اخیر، تعداد زیادی از کاربران به پشتیبانی نقشه و مسیریاب نشان اطلاع داده‌اند که با اختلال GPS مواجه هستند . بیشتر این کاربران اعلام کردند با وجود اینکه موقعیت مکانی آنها در تهران بوده، نقشه ، موقعیت آنها را در اصفهان یا قم نمایش داده و عملا استفاده از نقشه و مسیریاب برای آنها غیرممکن شده است.»

 

تازه ترین ها
حمله
1404/03/28 - 10:31- جرم سایبری

حمله فعالان هکری حامی کامبوج به سایت‌های دولتی تایلند

گروهی از هکتیویست‌های کامبوجی حملات سایبری علیه نهادهای تایلندی را شدت بخشیده‌اند، آن هم در پی شدت گرفتن یک مناقشه دیرینه میان دو کشور بر سر مناطق مرزی مورد اختلاف.

نقش
1404/03/28 - 10:28- تروریسم سایبری

نقش فناوری در میدان نبرد ایران و رژیم صهیونیستی

کارشناسان معتقدند که با حمله آشکار رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های کلیدی و مناطق غیرنظامی ایران، چگونگی تغییر ماهیت جنگ‌ها در عصر فناوری اهمیت بیشتری یافته است.

چه اقداماتی در فضای مجازی در زمان جنگ جرم است؟

در زمان جنگ، برخی اقدامات در فضای مجازی می‌توانند به عنوان جرم طبقه‌بندی شوند که شامل جاسوسی، خرابکاری و انتشار روایت‌های جعلی و تحریف شده درباره حملات هستند.