about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مقامات آمریکایی بر سر افشای تبلیغات سیاسی تولید شده توسط هوش مصنوعی اختلاف نظر دارند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،مقامات ارشد کمیسیون انتخابات فدرال ایالات متحده (FEC) بر سر افشای تبلیغات سیاسی که در رادیو و تلویزیون پخش می شود و توسط هوش مصنوعی تولید شده است،اختلاف نظر دارند.
 

این پیشنهاد که محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را ممنوع نمی کند، در بحبوحه نگرانی های فزاینده در واشنگتن مبنی بر اینکه چنین محتوایی می تواند رأی دهندگان را در انتخابات آینده 2024 گمراه کند، ارائه می شود.
 

الن واینتراب، نایب رئیس کمیسیون انتخابات فدرال ایالات متحده (FEC)از پیشنهادی که توسط جسیکا روزن وورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC)ارائه شده است، حمایت می کند، که هدف آن افزایش شفافیت در تبلیغات سیاسی است، در حالی که رئیس کمیسیون انتخابات فدرال ایالات متحده (FEC)، شان کوکسی با آن مخالف است. 
 

الن واینتراب، نایب رئیس کمیسیون انتخابات فدرال ایالات متحده (FEC) بر اهمیت شفافیت برای منافع عمومی تاکید کرد و خواستار تلاش‌های نظارتی مشترک بین FEC و FCC شد.
 

با این حال، شان کوکسی هشدار داد که افشای اجباری ممکن است با قوانین و مقررات موجود مغایرت داشته باشد و باعث سردرگمی در مبارزات سیاسی شود. 
 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/10 - 15:08- آسیا

همکاری استراتژیک تایوان با ایالات متحده

تایوان در حال بررسی همکاری استراتژیک در حوزه فناوری پیشرفته با ایالات متحده است.

معرفی
1404/07/10 - 14:50- سایرفناوری ها

معرفی مدیرعامل جدید مایکروسافت

شرکت مایکروسافت، مدیرعامل جدید کسب وکار تجاری خود را معرفی کرد.

انتشار
1404/07/10 - 10:10- فیس بوک

انتشار بدافزار جدید اندروید برای کلاهبرداری از سالمندان در فیس‌بوک

شرکت امنیت سایبری هلندی «ThreatFabric» اعلام کرد که سالمندان هدف کلاهبرداری جهانی فیس‌بوک با انتشار بدافزار جدید اندروید هستند.