about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

اخراج چینی ها از شرکت مایکروسافت

مایکروسافت از صدها کارمند چینی خود خواست تا خاک آمریکا را ترک کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت مایکروسافت ، از برخی از کارکنان چینی خود خواست که از آمریکا خارج شوند ، زیرا روابط بین ایالات متحده و چین به طور فزاینده‌ای بر سر فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و نیمه رساناها تیره شده است. 
 

شرکت مایکروسافت از حدود 700 تا 800  کارمند چینی خود که در یادگیری ماشینی و سایر کارهای مربوط به رایانش ابری مشغول به کار هستند، خواست تا از آمریکا خارج شوند.
 

سخنگوی مایکروسافت در بیانیه ای گفت: 
 

ارائه فرصت های داخلی بخشی از مدیریت تجارت جهانی ما است. به عنوان بخشی از این فرآیند، ما یک فرصت انتقال داخلی اختیاری را با زیرمجموعه ای از کارمندان به اشتراک گذاشتیم.مایکروسافت به چین متعهد است و به فعالیت در آنجا و سایر بازارها ادامه خواهد داد.
 

به نقل از منابع اگاه ،اخراج کارمندان که عمدتاً مهندسان چینی هستند، از کشورهای ایالات متحده، ایرلند، استرالیا و نیوزلند انجام خواهد شد.
 

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که روابط چین و آمریکا در حال بهبودی است، زیرا دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌های وارداتی از چین را از جمله باتری خودروهای الکتریکی، تراشه‌های کامپیوتری و محصولات پزشکی را افزایش داده است.
 

با این وجود، وزارت بازرگانی ایالات متحده در حال بررسی یک قانون جدید برای محدود کردن صادرات مدل‌های اختصاصی هوش مصنوعی به چین می باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.