about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

امارات متحده عربی طرح آموزش امنیت سایبری دانش‌آموزان پایه‌های اول تا دوازدهم را به زودی اجرا خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در یک طرح ابتکاری آموزشی جدید، وزارت آموزش و پرورش امارات متحده عربی آموزش دروس امنیت سایبری را به دانش‌آموزان پایه‌های اول تا دوازدهم آغاز خواهد کرد.

این ابتکار در سال تحصیلی 2025-2026 آغاز می‌شود و راهنماهای آموزشی به زبان انگلیسی را معرفی می‌کند و در عین حال آموزش‌های عملی برای تضمین بهداشت بهتر امنیت سایبری ارائه می‌دهد. این وزارتخانه دروس متناسب با گروه‌های سنی مختلف را پیش‌بینی می‌کند:

1. پایه‌های اول تا سوم: اصول اولیه ایمنی آنلاین، دستورالعمل‌هایی برای ناوبری مسئولانه آنلاین.
2. پایه چهارم: پروژه‌های «STREAM» برای آموزش حفاظت از خود به دانش‌آموزان و تمرین‌های تعاملی برای کمک به آنها در تمرین مهارت‌های زندگی واقعی.
3. پایه‌های پنجم تا هشتم: بررسی خطرات امنیت سایبری و اقدامات حفاظتی.
4. پایه‌های نهم تا دوازدهم: ماژول‌های پیشرفته در مورد زیرساخت‌ها و شبکه‌های اینترنتی، راهنماهایی برای آماده‌سازی دانش‌آموزان برای مطالعات آینده در زمینه امنیت سایبری و افزایش آگاهی از تهدیدات دیجیتال و آمادگی شخصی.

این تغییرات برنامه درسی بخشی از تلاش امارات متحده عربی برای پیشبرد سواد دیجیتال و مهارت‌های فناوری در سیستم آموزشی و اطمینان از آمادگی بهتر جوانان امروز برای مشاغل فناوری و مقابله با تهدیدات فزاینده آنلاین است.

محمد الکویتی (Mohammed Al Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات، نقش کلیدی در ابتکارات آموزشی ایفا کرد.

به گفته محققان، این استراتژی جدید بر پایه‌هایی مانند حکومت‌داری، نوآوری، ظرفیت‌سازی و مشارکت بنا شده است و امارات متحده عربی را به رهبر منطقه‌ای در ایجاد یک محیط دیجیتال امن و قوی تبدیل می‌کند.

امارات به طور فزاینده‌ای برای آمادگی بهتر در زمینه امنیت سایبری تلاش کرده است؛ اما کارشناسان نگران تحول دیجیتال منطقه و افزایش تقاضا برای متخصصان امنیت سایبری هستند و ابتکاراتی مانند چهارمین رزمایش سالانه «Cyber Wargaming» را که بانک‌ها و شرکت‌های خدمات مالی را در کشور و سراسر خاورمیانه آزمایش می‌کرد، پیش می‌برند.
 

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.