about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

نظارت و جریمه‌های قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا از ماه آگوست آغاز می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مرحله جدیدی از قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا از ۲ آگوست اجرایی می‌شود و کشورهای عضو را ملزم به تعیین مقامات نظارتی و اعمال مجازات می‌کند. 

درحالی‌که این قانون به مدت یک سال در حال اجرا بوده است، این آغاز بررسی واقعی برای ارائه‌دهندگان هوش مصنوعی در سراسر اروپا است.

طبق مقررات جدید، کشورها باید به کمیسیون اروپا اطلاع دهند که کدام مقامات نظارت بر بازار، انطباق را نظارت خواهند کرد. اما انتظار می‌رود بسیاری از آنها مهلت را از دست بدهند. کارشناسان هشدار می‌دهند که بدون تنظیم‌کننده‌های دارای منابع کافی و شایسته، خطرات مربوط به حقوق و ایمنی می‌تواند افزایش یابد.

پیچیدگی قابل‌توجه است. کشورهای عضو باید اجرای این قانون را با سایر مقررات، مانند مقررات عمومی حفاظت از داده‌ها (GDPR) و قانون خدمات دیجیتال، هماهنگ کنند و نگرانی‌هایی را در مورد چندپارگی قانونی و کاربرد متناقض ایجاد کنند. برخی از تکرار اجرای پراکنده‌ای که تحت قوانین حفاظت از داده‌ها دیده می‌شود، نگران هستند.

شرکت‌هایی که قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را نقض می‌کنند، ممکن است با جریمه‌هایی تا ۳۵ میلیون یورو یا ۷ درصد از گردش مالی جهانی مواجه شوند. شرکت‌های کوچک‌تر ممکن است با جریمه‌های کاهش‌یافته مواجه شوند، اما اجرای آن در هر کشور متفاوت خواهد بود.

قوانین مربوط به مدل‌های هوش مصنوعی عمومی مانند ChatGPT، Gemini و Grok نیز اجرایی می‌شوند. یک آیین‌نامه داوطلبانه که در ماه ژوئیه معرفی شد، باهدف راهنمایی در مورد رعایت این قوانین تدوین شده است، اما تنها برخی از شرکت‌ها، مانند گوگل و OpenAI، موافقت خود را با امضای آن اعلام کرده‌اند. شرکت متا با این استدلال که این قوانین مانع نوآوری می‌شوند، از امضای آن خودداری کرده است.

ابزارهای هوش مصنوعی موجود تا سال ۲۰۲۷ فرصت دارند تا به طور کامل با این قوانین مطابقت داشته باشند، اما هر ابزاری که پس از ۲ آگوست راه‌اندازی شود، باید فوراً الزامات جدید را برآورده کند. با اجرای این قانون که اکنون در حال انجام است، قانون هوش مصنوعی از قانون‌گذار به اجرا در حال تغییر است.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.