about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

شرکت مایکروسافت قصد دارد ظرفیت خود در فناوری هوش مصنوعی را با مشارکت شرکت مخابراتی لومن افزایش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت مایکروسافت اعلام کرد که از تجهیزات شرکت مخابراتی لومن (Lumen Technologies)  برای افزایش ظرفیت خود جهت هوش مصنوعی استفاده می کند، زیرا این شرکت به دنبال پاسخگویی به تقاضای رو به رشد در مراکز داده خود می باشد.

شرکت مایکروسافت در ماه آوریل اعلام کرد که کمبود زیرساخت مرکز داده مورد نیاز برای استقرار مدل‌های هوش مصنوعی، توانایی این شرکت را جهت سرمایه‌گذاری فناوری هوش مصنوعی مختل کرده است.

شرکت مایکروسافت به لطف سرمایه گذاری خود در شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) سازنده چت جی پی تی (ChatGPT) پیشتاز در فناوری هوش مصنوعی بوده و میلیاردها دلار در زیرساخت های ابری برای حفظ برتری خود نسبت به شرکت الفابت (گوگل) سرمایه گذاری کرده است.

شرکت مخابراتی لومن (Lumen Technologies) یک شرکت مخابراتی آمریکایی است که دفتر مرکزی آن در مونرو، لوئیزیانا واقع شده است که ارتباطات، خدمات شبکه، امنیت، راه حل های ابری، صدا و خدمات مدیریت شده را ارائه می دهد. 

به عنوان بخشی از قرارداد، شرکت مخابراتی لومن از خدمات ابری آزور (Azure) برای کاهش هزینه ها استفاده خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بهبود
1404/11/23 - 09:22- اروپا

بهبود بهداشت سایبری اوکراین با پیوستن به روز اینترنت امن‌تر

اوکراین اعلام کرد که با هدف شکل‌گیری فرهنگ رفتار ایمن آنلاین و بهداشت سایبری اوکراینی‌ها، به روز اینترنت امن‌تر پیوسته است.

ترس
1404/11/23 - 09:08- ایران

ترس رژیم صهیونیستی از تشدید حملات سایبری ایران

سازمان‌های شین‌بت و اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی مدعی افزایش شدید حملات سایبری ایران علیه مقامات و روزنامه‌نگاران شدند.

حضور
1404/11/23 - 08:42- تروریسم سایبری

حضور کارشناسان دفاعی در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو

کارشناسان دفاعی، استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران بین‌المللی برای حضور در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو گرد هم آمدند.