about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش تهدیدات سایبری در کنیا

کنیا 840 میلیون تهدید سایبری را در 3 ماه ثبت کرده که نشان دهنده استفاده مجرمان از هوش مصنوعی برای افزایش حملات بوده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کنیا شاهد افزایش قابل توجهی در تهدیدات سایبری بوده و بیش از 840 میلیون رویداد سایبری بین اکتبر و دسامبر 2024 شناسایی شده است.

این آمار افزایش 27.82 درصدی را نسبت به تعداد تهدیدات ثبت شده بین ژوئن تا اکتبر گذشته نشان می دهد.

بر اساس گزارش امنیت سایبری در 3 ماهه دوم سال مالی 2024/2025، رایج‌ترین انواع حملات در این دوره شامل حملات «brute force» با 34.8 میلیون حادثه و حملات بدافزاری با بیش از 33.9 میلیون مورد بوده است.

حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) نیز با 15 میلیون مورد شایع بودند، درحالی‌که حملات برنامه‌های وب و حملات برنامه‌های تلفن همراه به ترتیب 4.5 میلیون و 138175 مورد را تشکیل می‌دادند.

این گزارش نشان داد که در طول 3 ماهه مورد بررسی، پیکربندی نادرست سیستم و حملات brute force همچنان در کنیا رایج بوده که در سطح جهانی نیز وجود داشته است.

اداره ارتباطات کنیا توضیح داد:

«حملات سایبری ناشی از پیکربندی نادرست سیستم ممکن است با سرمایه‌گذاری ناکافی در زیرساخت‌های فنی، استفاده از سیستم‌های قدیمی یا منسوخ، استفاده از اعتبارنامه‌های پیش‌فرض ورود به سیستم و سطوح پایین آگاهی از خطرات سایبری مرتبط باشد. به مدیریت ضعیف رمز عبور، افزایش اتوماسیون مانند استفاده از خدمات ابری و همچنین تنظیمات امنیتی ضعیف مرتبط است.»

دلیل افزایش تهدیدات سایبری در کنیا

این سازمان کنیایی خاطرنشان کرد که افزایش هشدار دهنده تهدیدات سایبری در کنیا و در سطح جهان را می‌توان به استفاده روزافزون از فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی (ML) توسط مجرمان سایبری نسبت داد.

علاوه بر این، عواملی مانند پچ ناکافی سیستم‌ها، عدم آگاهی در مورد تهدیدات مختلف مانند حملات فیشینگ و مهندسی اجتماعی و هکتیکیسم، در افزایش حوادث سایبری نقش داشته است.

در پاسخ به این تهدیدات رو به رشد، تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای کنیا (KE-CIRT) در مجموع 11.58 میلیون توصیه‌نامه صادر کرد که 20.9 درصد نسبت به 3 ماهه قبل افزایش داشت.

این توصیه‌ها بر شیوه‌های امنیتی حیاتی متمرکز بودند و از سازمان‌ها می‌خواستند که به‌طور منظم سیستم‌ها را به‌روزرسانی، کنترل‌های دسترسی قوی را پیاده‌سازی، حفاظت‌های آنتی‌ویروس را تقویت و از احراز هویت چند عاملی استفاده کنند.

با پیچیده‌تر شدن مجرمان سایبری، زیرساخت دیجیتال کنیا با خطرات فزاینده‌ای روبه‌رو می‌شود که بر اهمیت تلاش‌های پیشگیرانه در دفاع فناوری و آموزش عمومی برای کاهش آسیب‌پذیری‌ها و حفاظت از سیستم‌های حیاتی تأکید می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.

اتهام تیک‌تاک به نقض قوانین اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد.