about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

جمع‌آوری کمک‌های مالی استارت‌آپ‌های فناوری رژیم صهیونیستی در 3 ماهه دوم به 2.9 میلیارد دلار رسید و آمار افزایشی را نشان داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «IVC Data and Insights» و «LeumiTech» ادعا کردند که استارت‌آپ‌های فناوری رژیم صهیونیستی در 3 ماهه دوم سال جاری 2.9 میلیارد دلار جذب کردند که بالاترین سطح در 2 سال گذشته است که نشان می‌دهد علیرغم جنگ اسرائیل با حماس، توانایی جمع‌آوری پول نقد این بخش همچنان قوی است.

این رقم، براساس ارقام اولیه، شامل یک دور مالی 965 میلیون دلاری توسط شرکت امنیت سایبری ویز (Wiz) است. بدون آن، استارت‌آپ‌ها 1.94 میلیارد دلار جذب کردند که 19 درصد از 1.63 میلیارد دلار در 3 ماهه اول افزایش داشت.

در این گزارش آمده است که حدود 62 درصد از مجموع 2.9 میلیارد دلار از 6 معامله بیش از 100 میلیون دلار از جمله ویز حاصل شده است، در حالیکه تعداد سرمایه‌گذاران خارجی و سرمایه‌گذاران خارجی جدید در فناوری این رژیم در 3 ماهه دوم افزایش یافته است.

جمع‌آوری کمک‌های مالی توسط شرکت‌های فناوری رژیم صهیونیستی از نیمه دوم سال 2022 به دلیل کندی جهانی کاهش یافت و همچنین تحت تأثیر برنامه‌های دولت که اکنون رها شده‌اند، برای بازنگری زیرنظر قوه قضائیه قرار گرفته است. بودجه از 7 اکتبر سال گذشته و حمله طوفان‌الاقصی، ثابت مانده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.