about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کاربران رژیم صهیونیستی بیشتر از کاربران عادی اینترنت در معرض خطرات آنلاین قرار دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گال رینگل (Gal Ringel)، مدیرعامل استارت‌آپ ماین (MINE)، اعلام کرد که آمارهای روز بین‌المللی حریم خصوصی داده‌ها نشان می‌دهد که اسرائیلی‌ها بیشتر از متوسط وب‌گردهای جهانی در معرض آنلاین قرار دارند.

هر سال 28 ژانویه روز جهانی حفاظت از حریم خصوصی یا همان روز حفاظت از داده‌ها در اروپا است. هدف از این روز افزایش آگاهی و ترویج حفاظت از حق حریم خصوصی و اطلاعات شخصی در فضای دیجیتال است. در سال گذشته، علیرغم فقدان مقررات منظم حفظ حریم خصوصی اطلاعات در اراضی اشغالی، آگاهی عمومی از حریم خصوصی و مالکیت اطلاعات آنها افزایش قابل توجهی داشته است.

داده‌های جدید استارت‌آپ اسرائیلی ماین، توسعه دهنده راه‌حل‌هایی در زمینه حفظ حریم خصوصی و حفاظت از داده‌ها، جزئیات جدیدی را در مورد سرویس‌های اسرائیلی و بین‌المللی که اطلاعاتی درباره ما و نحوه رفتار اسرائیلی‌ها به صورت آنلاین با این سرویس‌ها دارند، ارائه می‌کند.

وضعیت رژیم صهیونیستی

از سیستم حذف داده‌های توسعه یافته توسط ماین، به نظر می‌رسد که اطلاعات شخصی یک کاربر متوسط اسرائیلی در دست کمتر از 300 شرکت مختلف و خدمات آنلاین است. با وجود آن، داده‌ها همچنین نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی نسبت به محتوا و اطلاعاتی که به اشتراک می‌گذارند آگاه‌تر شده است. در سال 2023، اسرائیلی‌ها بیش از 50 هزار درخواست حذف را از طریق ماین به حدود 19 هزار سرویس آنلاین و وب‌سایت ارسال کردند. در مقایسه با سال‌های گذشته، روند کاهش میزان «ردپای دیجیتالی» که اسرائیلی‌ها در شبکه از خود به جای می‌گذارند، با کاهش 30 درصدی نسبت به سال قبل وجود دارد. علیرغم کاهش اطلاعات خصوصی که موج‌سواران اسرائیلی آنلاین می‌گذارند، داده‌های ماین نشان می‌دهد که اسرائیلی‌ها هنوز ردپای دیجیتالی دارند که 20 درصد بیشتر از میانگین جهانی است.

بیشتر اسرائیلی‌ها چه اطلاعاتی را می‌خواهند فراموش کنند؟

کارشناسان معتقدند که ژانویه همچنین ماهی است که در آن اسرائیلی‌ها بیشترین درخواست‌های حذف را برای سرویس‌هایی که مشترک هستند ارسال می‌کنند. در ماه ژانویه به طور متوسط 20 برابر بیشتر از ماه‌های دیگر سال درخواست حذف ارسال می‌شود. آغاز سال زمان خوبی برای حذف برخی موارد در حوزه دیجیتال و مدیریت هوشمندانه خطرات آنلاین است. در بالای لیست وب‌سایت‌هایی که اکثر اسرائیلی‌ها از آنها خواسته‌اند فراموش شوند، «icount» است که به حسابداری می‌پردازد. در رتبه دوم وب‌سایت تجارت الکترونیک آرزو، پس از آن «ezcount»، راهکارهای کارتکام، اسنپ چت، «ladpc»، «eBay»، فِمی (femi)، پینترست (Pinterest) قرار دارند و 10 وب‌سایت برتر توسط «rivhit» گرد می‌شوند. به دنبال آن‌ها، سایت‌های برجسته‌ای مانند « jobmaster»، «tabit»، «eventer»، «invoice4u»، «Wix»، «myheritage»، «bezeqint.net»، الکترا (Electra)، «pelephone»، «ksp»، «shufersal» و «Domino's» پیدا می‌شوند.

حریم خصوصی داده‌ها در سراسر جهان

در اروپا، مقررات پیشگام حفظ حریم خصوصی (GDPR) همچنان سخت‌گیرانه‌ترین مقررات جهانی بود. سال 2023 سال رونق قابل توجهی در مورد مسئله حریم خصوصی در ایالات متحده بود، جایی که مقررات حفظ حریم خصوصی مانند قارچ پس از باران ظاهر می‌شود و قوانینی در بیش از 13 ایالت آمریکا وضع شده است.

سیستم توسعه یافته توسط ماین در حال حاضر توسط بیش از 5 میلیون کاربر استفاده می‌شود که در سال‌های اخیر درخواست حذف را به بیش از 1.1 میلیون سرویس و شرکت ارسال کرده‌اند؛ و این به لطف بیش از 33 میلیون درخواست حذف فعالیت است که ماین از طریق سیستم‌های خود ارسال کرده است. سایت‎هایی که از اکثر مردم در سرتاسر جهان خواسته‌اند اطلاعات خود را توسط ماین حذف کنند عبارتند از پینترست، توییتر (Twitter)، «Wish»، «Change»، «Adobe»، «Quora»، اسنپ‌چت (Snapchat)، «Spotify»، eBay، اینستاگرام (Instagram)، «Scribd»، آمازون (Amazon)، «Booking»، «AliExpress» و تیندر (Tinder).

رینگل توضیح داد :

«اگرچه اطلاعات ما در همه جا وجود دارد، اما تنها 15 درصد موارد خدمات فعالی هستند که به طور منظم از آنها استفاده می‌کنیم. یعنی در 85 درصد از سایت‌هایی که کاربر جزئیات را می‌گذارد، بیش از یک بار بازدید نمی‌شود. مشکل اصلی این است که شرکت‌های اسرائیلی به مقررات حفظ حریم خصوصی متعهد و ملزم به حذف اطلاعات شخصی مصرف‌کنندگان نیستند و همین امر خطرات دیجیتالی را افزایش می‌دهد. با وجود این، تعداد کمی از شرکت‌های اسرائیلی که به موضوع حریم خصوصی و حق فراموش شدن احترام می‌گذارند، مطابق با مقررات بین‌المللی فعالیت می‌کنند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.