about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

پلیس ابوظبی به کمک ربات‌های هوشمند درمورد آگاهی از ترافیک دیجیتال آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ فرماندهی کل پلیس ابوظبی 4 ربات هوشمند را با هدف افزایش آگاهی از ترافیک دیجیتال و تلاش‌های آموزشی به اداره گشت‌های ترافیک و امنیت معرفی کرد. در این خصوص، احمد سیف بن زیتون المحیری (Ahmed Saif bin Zaitoun Al Muhairi)، مدیر بخش عملیات مرکزی پلیس ابوظبی، به این طرح ابتکاری به عنوان بخشی از تعهد پلیس به اتخاذ فناوری‌های پیشرفته اشاره کرد.

او گفت که این رویکرد با دیدگاه رهبری به منظور استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی پیشرفته برای آینده‌ای پایدار مطابقت دارد و بر نقش هوش مصنوعی در بهبود عملیات‌های امنیتی و پلیس، کوتاه‌تر کردن زمان پاسخگویی و به دست آوردن نتایج مثبت برای رفاه جامعه تأکید کرد. ربات‌ها و سایر اشکال فناوری پیشرفته برای افزایش آگاهی و آموزش ترافیک از طریق نمایش ویدیوهای ترافیک دیجیتال استفاده خواهند شد.

محمود یوسف البلوشی (Mahmoud Yousef Al Balushi)، رئیس اداره گشت‌های امنیتی و ترافیکی، ربات‌ها را ابزاری جامعه‌پسند برای آموزش و آگاهی ترافیک توصیف کرد. این ربات‌ها در طرح‌ها و رویدادهای مختلف پلیس شرکت و مردم را در پیروی از قوانین راهنمایی و رانندگی، هشدار نسبت به رفتارهای ناایمن و پاسخ به پرسش‌ها برای ارتقای ایمنی ترافیک درگیر می‌کنند.

احمد عبدالله المحیری (Ahmed Abdullah Al Muhairi)، که پروژه ربات‌های هوشمند ترافیک را رهبری می‌کند، از تعاملات عمومی موفق و پاسخ‌های مثبت به این فناوری در آزمایش‌ها خبر داد. او اظهار داشت که این تعاملات در افزایش آگاهی در مورد ایمنی جاده‌ها، پیامدهای تخلفات رانندگی و اهمیت رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی برای جلوگیری از تخلفات مؤثر بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.