about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

سازمان سیستم اطلاعاتی استونی بیش از 3 هزار حمله سایبری را ثبت کرده است که تأثیر آن در سال گذشته، 25 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، هم حملات منع سرویس با انگیزه سیاسی و هم کلاهبرداری هایی که شرکت ها و افراد را هدف قرار می دهند رکوردهای جدیدی را ثبت کرده اند، هر دو با این افزایش آمار مواجه شده اند.

همه انواع حملات سایبری از زمان تهاجم روسیه به اوکراین رایج‌تر شده‌اند، در حالی که حملات اختصاصی منع خدمات (DDoS) بیشترین سهم را داشته‌اند و سایت‌های بخش عمومی، مالی، حمل‌ونقل و رسانه‌ها و خدمات الکترونیکی را هدف قرار داده‌اند.

گرت آئوارت، معاون مدیر سازمان سیستم اطلاعاتی استونی (RIA)، افزود که مهاجمان شبکه‌های شرکت‌ها و سازمان‌ها را بررسی می‌کنند و به دنبال آسیب‌پذیری هستند.

یک حمله سایبری بزرگ به پورتال خبری دلفی در سال گذشته، آن را برای مدتی غیرقابل دسترس کرده بود.

ماریلیس روتسالو، مدیر عامل اپراتور گروه اکسپرس اظهار کرد:

این بدان معنا نیست که ما فقط یک بار مورد حمله قرار گرفته ایم. ما تقریباً هر روز این حملات را تجربه می کنیم. ما به سادگی سیستم های خود را به حدی ارتقا داده ایم که حملات کوچکتر هیچ تاثیری بر ما ندارند.

یکی از جدی‌ترین حملات سایبری سال در سپتامبر گذشته رخ داد که بلیت‌های قطار برای تقریباً 24 ساعت از حالت فروش خارج شد.

آئوارت بیان کرد که تأثیر حملات سایبری به وضوح افزایش یافته است.

او افزود:

ما درباره بخش های مختلف از جمله زیرساخت های حیاتی صحبت می کنیم که هدف اصلی آن ایجاد ترس و ارسال پیام سیاسی است. حمله سایبری نوعی گسترش سیاست خارجی است.

در کنار آن، جرایم سایبری سنتی با هدف کسب درآمد نیز در حال انجام هستند.

سال گذشته، مجرمان در استونی حداقل 8.3 میلیون یورو، مردم را فریب داده بودند.

مردم به دولت و سازمان ها اعتماد دارند و در نتیجه جنایتکاران به سرعت از آنها سوء استفاده می کنند.

واتشسلاو میلنین، رئیس واحد جرایم شدید استان شمالی استونی، گفت:

کلاهبرداران مدبر هستند. آنها با افرادی که وانمود می کنند پلیس، بانک ها و سازمان های دیگر هستند صحبت می کنند تا از مردم کلاهبرداری کنند و آنها را در طرح های مختلف مشارکت دهند.

او گفت که ابزارهای مورد استفاده توسط مجرمان سایبری تا حد زیادی یکسان هستند زیرا کار می کنند.

سازمان سیستم اطلاعاتی استونی استفاده از رمزهای عبور مختلف برای حساب های محل کار، مدرسه و خانه را به عنوان اولین اقدام احتیاطی توصیه کرده است.

با این حال، شرکت ها باید تلاش بیشتری برای بهبود امنیت سایبری داشته باشند.

آئوارت خاطرنشان کرد:

زمانی که کسب‌وکارها روی فعالیت اصلی خود تمرکز می‌کنند، قابل درک است و اولویت دادن به امنیت سایبری دشوار است.

او همچنین از شرکت‌هایی که تحت حمله باج‌افزاری قرار می‌گیرند، خواست که پولی نپردازند، حتی اگر این به معنای بازیابی سیستم‌ها از ابتدا باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.