about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سازمان سیستم اطلاعاتی استونی بیش از 3 هزار حمله سایبری را ثبت کرده است که تأثیر آن در سال گذشته، 25 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، هم حملات منع سرویس با انگیزه سیاسی و هم کلاهبرداری هایی که شرکت ها و افراد را هدف قرار می دهند رکوردهای جدیدی را ثبت کرده اند، هر دو با این افزایش آمار مواجه شده اند.

همه انواع حملات سایبری از زمان تهاجم روسیه به اوکراین رایج‌تر شده‌اند، در حالی که حملات اختصاصی منع خدمات (DDoS) بیشترین سهم را داشته‌اند و سایت‌های بخش عمومی، مالی، حمل‌ونقل و رسانه‌ها و خدمات الکترونیکی را هدف قرار داده‌اند.

گرت آئوارت، معاون مدیر سازمان سیستم اطلاعاتی استونی (RIA)، افزود که مهاجمان شبکه‌های شرکت‌ها و سازمان‌ها را بررسی می‌کنند و به دنبال آسیب‌پذیری هستند.

یک حمله سایبری بزرگ به پورتال خبری دلفی در سال گذشته، آن را برای مدتی غیرقابل دسترس کرده بود.

ماریلیس روتسالو، مدیر عامل اپراتور گروه اکسپرس اظهار کرد:

این بدان معنا نیست که ما فقط یک بار مورد حمله قرار گرفته ایم. ما تقریباً هر روز این حملات را تجربه می کنیم. ما به سادگی سیستم های خود را به حدی ارتقا داده ایم که حملات کوچکتر هیچ تاثیری بر ما ندارند.

یکی از جدی‌ترین حملات سایبری سال در سپتامبر گذشته رخ داد که بلیت‌های قطار برای تقریباً 24 ساعت از حالت فروش خارج شد.

آئوارت بیان کرد که تأثیر حملات سایبری به وضوح افزایش یافته است.

او افزود:

ما درباره بخش های مختلف از جمله زیرساخت های حیاتی صحبت می کنیم که هدف اصلی آن ایجاد ترس و ارسال پیام سیاسی است. حمله سایبری نوعی گسترش سیاست خارجی است.

در کنار آن، جرایم سایبری سنتی با هدف کسب درآمد نیز در حال انجام هستند.

سال گذشته، مجرمان در استونی حداقل 8.3 میلیون یورو، مردم را فریب داده بودند.

مردم به دولت و سازمان ها اعتماد دارند و در نتیجه جنایتکاران به سرعت از آنها سوء استفاده می کنند.

واتشسلاو میلنین، رئیس واحد جرایم شدید استان شمالی استونی، گفت:

کلاهبرداران مدبر هستند. آنها با افرادی که وانمود می کنند پلیس، بانک ها و سازمان های دیگر هستند صحبت می کنند تا از مردم کلاهبرداری کنند و آنها را در طرح های مختلف مشارکت دهند.

او گفت که ابزارهای مورد استفاده توسط مجرمان سایبری تا حد زیادی یکسان هستند زیرا کار می کنند.

سازمان سیستم اطلاعاتی استونی استفاده از رمزهای عبور مختلف برای حساب های محل کار، مدرسه و خانه را به عنوان اولین اقدام احتیاطی توصیه کرده است.

با این حال، شرکت ها باید تلاش بیشتری برای بهبود امنیت سایبری داشته باشند.

آئوارت خاطرنشان کرد:

زمانی که کسب‌وکارها روی فعالیت اصلی خود تمرکز می‌کنند، قابل درک است و اولویت دادن به امنیت سایبری دشوار است.

او همچنین از شرکت‌هایی که تحت حمله باج‌افزاری قرار می‌گیرند، خواست که پولی نپردازند، حتی اگر این به معنای بازیابی سیستم‌ها از ابتدا باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.