about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

پاکستان و عربستان سعودی مرکز «Go AI» را برای تقویت هوش مصنوعی، سرمایه‌گذاری و نوآوری افتتاح کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پاکستان و عربستان سعودی به طور مشترک مرکز «Go AI» را راه‌اندازی کرده‌اند که گامی بزرگ برای تسریع رشد دیجیتال و نوآوری در اسلام‌آباد است.

این پروژه تحت نظر شورای تسهیل سرمایه‌گذاری ویژه (SIFC) آغاز شده و از هدف پاکستان برای تبدیل شدن به یک ملت دیجیتال پشتیبانی می‌کند.

در مراسم رونمایی در اسلام‌آباد، شازا فاطمه خواجه (Shaza Fatima Khawaja)، وزیر فناوری اطلاعات پاکستان، یحیی بن صالح المنصور (Yahya bin Saleh Al-Mansour)، مدیرعامل «GO Telecom» و مقامات ارشد شورای تسهیل سرمایه‌گذاری ویژه حضور داشتند.

وزیر فناوری اطلاعات پاکستان در سخنرانی خود در این مراسم گفت که مرکز Go AI به جوانان پاکستانی کمک می‌کند تا مهارت‌های دیجیتال جدید را بیاموزند، شغل ایجاد و کشور را به بخشی از بازار جهانی فناوری تبدیل کنند.

وی افزود که این پروژه همچنین کار پاکستان در هوش مصنوعی، سیستم‌های داده و آموزش دیجیتال را بهبود می‌بخشد.

چندین توافق‌نامه برای ساخت مراکز داده، آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی و یک مرکز استعدادهای GO برای آموزش افراد در فناوری‌های مدرن امضا شد.

این پروژه همچنین به فریلنسرهای پاکستانی کمک می‌کند تا به مشتریان سعودی و بین‌المللی دسترسی پیدا کنند و صادرات فناوری اطلاعات را افزایش دهند.

این مقام پاکستانی اظهار داشت که مرکز Go AI نشان می‌دهد که چگونه پاکستان و عربستان سعودی برای تقویت مشارکت خود در فناوری و سرمایه‌گذاری با هم همکاری می‌کنند.

انتظار می‌رود این ابتکار عمل، اقتصاد دیجیتال پاکستان را تقویت، شغل ایجاد و فرصت‌های جدیدی را برای جوانان ماهر این کشور در بازار جهانی ایجاد کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.