about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

موسسه ایمنی هوش مصنوعی بریتانیا ،دفتر ایالات متحده خود را افتتاح خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی بریتانیا (AI) دفتری را در ایالات متحده افتتاح خواهد کرد، به این امید که همکاری بین المللی بیشتری در زمینه تنظیم فناوری هوش مصنوعی ایجاد نماید.
 

مقامات دولت بریتانیا  اعلام کردند که دفتر جدید موسسه در سانفرانسیسکو تابستان امسال افتتاح می شود و تیمی از کارکنان فنی را برای تکمیل کار در لندن و تقویت روابط با همتایان آمریکایی خود استخدام می کند.
 

برخی از کارشناسان هشدار داده‌اند که هوش مصنوعی می‌تواند با تنظیم سلاح‌های هسته‌ای یا تغییرات آب و هوایی تهدیدی برای بشریت باشد.
 

اعلامیه این موسسه چند روز قبل از دومین اجلاس جهانی ایمنی هوش مصنوعی اعلام شد که این هفته با میزبانی مشترک دولت های بریتانیا و کره جنوبی در سئول برگزار می شود.
 

میشل دونلان، وزیر فناوری بریتانیا گفت: 
 

در مورد افتتاح دفاتر ما در خارج از کشور و ایجاد اتحاد بین ما و ایالات متحده جهت تنظیم استانداردهای جدید و بین‌المللی ایمنی هوش مصنوعی در نشست سئول صحبت خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
تشدید
1404/07/08 - 17:34- آسیا

تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های سایبری در فیلیپین

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین و مِتا با هدف تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و اطلاعات نادرست آنلاین در این کشور با یکدیگر مشارکت کردند.

توسعه
1404/07/08 - 17:20- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی برای جراحی مغز

محققان دانشگاه هاروارد یک ابزار هوش مصنوعی را برای جراحی مغز توسعه دادند.

ثبت
1404/07/08 - 16:53- اروپا

ثبت بیش از 160 حمله سایبری در سوئیس

سوئیس در 6 ماه گذشته بیش از ۱۶۰ حمله سایبری را ثبت کرده که شایع‌ترین آنها حملات منع سرویس توزیع شده هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.