about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

گزارش تازه‌ی خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد که چین با استفاده از شبکه‌ای از حساب‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی، کارزار اطلاعاتی گسترده‌ای برای تضعیف روابط آمریکا و فیلیپین اجرا کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس اسناد داخلی و مصاحبه‌ها، شرکت بازاریابی مستقر در مانیل به نام اینفینیت یو اس مارکتینگ سولوشنز (InfinitUs Marketing Solutions) با بودجه‌ی سفارت چین، اقدام به انتشار محتوای دستکاری‌شده و ضدآمریکایی کرده است.

این عملیات شامل ساخت حساب‌های فیس‌بوکی با هویت‌های جعلی؛ مانند کاربری به نام «وینس دی‌مانو» بود که به ظاهر از چین حمایت می‌کردند اما در واقع بخشی از ارتش سایبری سازمان‌یافته تحت حمایت سفارت چین بودند.

این حساب‌ها با هدف تقویت تصویر مثبت از پکن و تضعیف حمایت عمومی از اتحاد امنیتی مانیل با واشنگتن فعالیت داشتند.

به گفته‌ی اسناد افشا‌شده، مأموریت اینفینیت یو اس (InfinitUs) شامل «هدایت افکار عمومی در فیس‌بوک و ایکس (توییتر سابق)» و انتشار محتواهایی علیه ائتلاف نظامی فیلیپین و آمریکا و حتی واکسن‌های ساخت غرب بود.

این شرکت همچنین یک رسانه‌ی جعلی به نام نیهائو مانیلا (Ni Hao Manila) ایجاد کرده بود تا فعالیت خود را بومی جلوه دهد.

سناتور فیلیپینی فرانسیس تولنتینو در نشست پارلمان در آوریل گذشته، با ارائه‌ی مدرکی از پرداخت مستقیم سفارت چین به این شرکت، از آن به‌عنوان یک «عملیات نفوذ» نام برد.

در ادامه، شرکت متا پس از هشدار رویترز، حداقل ۱۰ حساب مرتبط با این کارزار را حذف کرد.

افشاگری‌ها همچنین نشان می‌دهد که چهره‌های آکادمیک و رسانه‌ای فیلیپینی، از جمله دکتر رامل بانلوی، از سازمان‌های وابسته به حزب کمونیست چین جوایز و مبالغ مالی قابل‌توجهی دریافت کرده‌اند.

به گفته‌ی مقام امنیتی سابق فیلیپین جاناتان مالایا، این اقدامات بخشی از راهبرد چین برای وادار کردن مانیل به تمکین سیاسی است. در حالی که فیلیپین هنوز قوانین قدرتمندی علیه نفوذ خارجی ندارد، اما دولت این کشور در حال تدوین مقررات جدیدی برای جرم‌انگاری انتشار اطلاعات نادرست و دخالت‌های خارجی است.

کارشناسان موسسه استرالیایی ASPI این کارزار را نمونه‌ای از الگوی تکراری چین در استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ تصویر «چین خوب و صلح‌طلب» و تضعیف نفوذ آمریکا در آسیا می‌دانند.

 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.