about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت‌های اروپایی برای مقابله با استارلینک، با ادغام ماهواره‌ها موافقت کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، گروه‌های هوافضای اروپایی از توافق اولیه‌ای رونمایی کردند که بر اساس آن، فعالیت‌های زیان‌ده خود در زمینه تولید ماهواره را با یکدیگر ادغام می‌کنند. این همکاری پس از ماه‌ها مذاکره صورت‌گرفته تا با رشد سریع رقبایی مانند استارلینک متعلق به ایلان ماسک مقابله کنند.

این توافق موردانتظار بین ایرباس (Airbus)، تالس (Thales) و لئوناردو (Leonardo) باهدف ایجاد یک سرمایه‌گذاری جدید از سال ۲۰۲۷ انجام می‌شود و منوط به تأیید نهادهای نظارتی اروپایی است که در گذشته در برابر چنین اقداماتی مقاومت کرده‌اند. 

این شرکت‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند که این نهاد جدید که نامش ذکر نشده، 25 هزار نفر را در سراسر اروپا استخدام خواهد کرد و درآمد سالانه آن بر اساس آمار سال ۲۰۲۴، ۶.۵ میلیارد یورو (۷.۵۸ میلیارد دلار) خواهد بود.

در این بیانیه آمده است که ایرباس ۳۵ درصد، تالس و لئوناردو هر کدام ۳۲.۵ درصد را در اختیار خواهند داشت و این شرکت تحت کنترل مشترک با یک ساختار مدیریتی متعادل فعالیت خواهد کرد.

انتظار می‌رود این ترکیب فضایی، پس از پنج سال، میلیون‌ها یورو هم‌افزایی در درآمد عملیاتی سالانه ایجاد کند.

سازندگان برتر ماهواره در اروپا مدت‌هاست که برای ساخت فضاپیماهای پیچیده در مدار زمین ثابت با هم رقابت می‌کنند، اما با ورود ماهواره‌های کوچک ارزان‌قیمت به مدار پایین زمین، ضربه خورده‌اند.

مدیران عامل این سه شرکت در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که این ادغام به دولت‌ها کمک می‌کند تا استقلال اروپا در حوزه استراتژیک فضا را تضمین کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.