about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

وزیر دفاع هلند مدعی شد که جاسوسی چینی‌ها از صنایع هلند با تمرکز بر نیمه‌رساناها تشدید شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روبن برکلمانز (Ruben Brekelmans)، وزیر دفاع هلند، گفت که تلاش‌های چین برای جاسوسی از هلند، با تمرکز بر نیمه‌رساناها، در حال تشدید است.

برکلمانز در مصاحبه‌ای در حاشیه نشست امنیتی شانگری-لا دیالوگ در سنگاپور اظهار داشت:

«صنعت نیمه‌رسانا که ما از نظر فناوری در آن پیشرو هستیم یا از نظر فناوری پیشرفته، برای به دست آوردن آن مالکیت معنوی، برای چین جالب است.»

آژانس اطلاعات نظامی هلند در گزارش سالانه خود در آوریل سال گذشته ادعا کرد که جاسوسان چینی صنایع نیمه‌رسانا، هوافضا و دریایی هلند را هدف قرار داده‌اند تا نیروهای مسلح چین را تقویت کنند.

وزیر دفاع هلند در پاسخ به این سؤال که آیا جاسوسی متوقف شده است، عنوان کرد:

«این روند ادامه دارد. در جدیدترین گزارش‌های اطلاعاتی ما، آژانس اطلاعات اعلام کرد که بزرگ‌ترین تهدید سایبری از چین ناشی می‌شود و ما شاهد بیشترین فعالیت سایبری از جانب چین هستیم. سال گذشته همینطور بود، هنوز هم همینطور است. بنابراین ما فقط شاهد تشدید این روند هستیم.»

وزارت امور خارجه چین هنوز در این خصوص اظهار نظر نکرده است. پکن معمولاً ادعاهای جاسوسی سایبری را رد می‌کند و می‌گوید با همه اشکال حمله سایبری مخالف است.

سازمان‌های اطلاعاتی هلند برای اولین بار سال گذشته علناً جاسوسی سایبری را به چین نسبت دادند، زمانی که گفتند جاسوسان سایبری تحت حمایت دولت در سال 2023 به یک شبکه نظامی هلند دسترسی پیدا کرده‌اند.

برکلمانز ادعا کرد:

«امنیت برای هلند به طور فزاینده‌ای اهمیت پیدا کرده، زیرا چین از موقعیت اقتصادی خود برای اهداف ژئوپلیتیکی و همچنین برای فشار آوردن به ما استفاده می‌کند. هلند ابزارهایی را برای محافظت از صنایع کلیدی و منافع حیاتی معرفی کرده، اما این کشور و منطقه همچنین باید وابستگی خود را به چین برای مواد اولیه حیاتی کاهش دهند. هم در سطح اتحادیه اروپا و هم در سطح ملی، باید گام‌های بزرگ‌تری برای کاهش این وابستگی‌ها برداریم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
اخراج
1404/06/25 - 16:42- سایرفناوری ها

اخراج پیمانکاران هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل بیش از ۲۰۰ پیمانکار هوش مصنوعی را اخراج کرد.

ارزش
1404/06/25 - 15:21- سایرفناوری ها

ارزش بازار آلفابت تریلیون دلاری شد

شرکت آلفابت به ارزش بازار بالای ۳ تریلیون دلار آمریکا رسید.

تهدید
1404/06/25 - 14:24- سایرفناوری ها

تهدید بیت‌کوین توسط پیشرفت‌های کوانتومی

پیشرفت‌های کوانتومی می‌تواند بیت‌کوین را در دهه ۲۰۳۰ تهدید کند.