about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

یک کاربر شبکه‌های اجتماعی با نام کاربری که به نظر جعلی می‌رسد، @NSA_Employee39، روز دوشنبه ادعا کرد که یک آسیب‌پذیری روز صفر (Zero-Day) برای نرم‌افزار محبوب و منبع‌باز آرشیو فایل 7-زیپ منتشر کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، بر اساس پستی در شبکه اجتماعی ایکس (X)، حساب تأییدشده این کاربر اعلام کرد که قصد دارد در تمام این هفته آسیب‌پذیری‌های روز صفر را منتشر کند تا از دنبال‌کنندگان جدید خود، که تعدادشان کمی بیش از 1400 نفر است، تشکر کند.

اولین مورد از این آسیب‌پذیری‌ها، به گفته او، یک آسیب‌پذیری اجرای کد دلخواه (ACE) در نرم افزار 7-زیپ (7-ZIP) بود؛ نوعی آسیب‌پذیری که به مهاجم اجازه می‌دهد هر کدی را که بخواهد روی دستگاه قربانی اجرا کند.

او همچنین ادعا کرد که کد بهره‌برداری (Exploit Code) مربوطه را در وبسایت پیست بین (Pastebin) بارگذاری کرده است.

توضیحات همراه با حدود ۹۰ خط کد مشکوک، بیان می‌کنند که این کد از یک آرشیو دستکاری‌شده با یک جریانLZMA  معیوب برای ایجاد شرایط سرریز بافر در تابعRC_NORM  استفاده می‌کند.

با این حال، علی‌رغم هیجان اولیه، هیچ‌کس تاکنون موفق نشده است این کد بهره‌برداری را اجرا کند یا حتی آن را شبیه به یک بهره‌برداری واقعی بداند.

یکی از کارشناسان امنیتی به طعنه پاسخ داد:

شاید من بی‌استعدادم، اما فکر نمی‌کنم این واقعی باشد.

ایگور پاولوف، توسعه‌دهنده 7-زیپ، پاسخ صریح‌تری داد و در بخش گزارش باگ‌های انجمن بحث و گفت‌وگوی این نرم افزار نوشت:

این گزارش در توییتر جعلی است. و من نمی‌فهمم چرا این کاربر توییتر چنین کاری کرده است. هیچ آسیب‌پذیری اجرای کد دلخواهی در 7-ZIP / LZMA وجود ندارد.

حساب@NSA_Employee39  هنوز به این موضوع در شبکه‌های اجتماعی پاسخی نداده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
انعقاد
1404/05/31 - 10:49- سایرفناوری ها

انعقاد قرارداد ابری مِتا با گوگل

شرکت مِتا قرارداد ابری بیش از 10 میلیارد دلاری با گوگل امضا کرده است.

تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.