about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رژیم صهیونیستی مدعی شد که حملات مرتبط با ایران را علیه سربازان و دیپلمات‌ها مسدود کرده است.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ در ماه اوت سال جاری، اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که با موفقیت یک کمپین سایبری پیچیده مرتبط با ایران را مسدود کرده که سربازان و نیروهای ذخیره‌ای را که به دنبال پشتیبانی سلامت روان بودند، هدف قرار می‌داده است. ظاهراً این حمله روی یک وب‌سایت جعلی به نام «nefeshhope[.]com» متمرکز بود که برای جعل هویت یک پلتفرم رسمی ارائه دهنده کمک برای استرس پس از سانحه طراحی شده بود. این سایت با هدف جمع‌آوری اطلاعات شخصی طراحی شده بود و می‌توانست بدافزار را مستقر کند، اما مقامات اسرائیلی مدعی شدند که آن را قبل از ایجاد آسیب شناسایی و حذف کردند.

دانا تورن (Dana Toren)، رئیس عملیات اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، بر اهمیت تشخیص زودهنگام تأکید و ادعا کرد:

«این عملیات نشان دهنده نیاز به نظارت و آمادگی مداوم است، به ویژه هنگامی که مهاجمان سعی در سوءاستفاده از جمعیت‌های آسیب‌پذیر که به دنبال کمک هستند، دارند.»

مقامات هشدار دادند که کمپین‌های مشابه می‌توانند از طریق وب‌سایت‌های جایگزین، لینک‌ها یا پیام‌های دستکاری عاطفی ظاهر شوند و از مردم خواستند که صرفاً به کانال‌های تأیید شده مانند ناتال (NATAL)، وزارت دفاع یا برنامه «OneNefesh» اعتماد کنند.

همزمان، شرکت امنیت سایبری دریم (Dream)، که توسط شالف هولیو (Shalev Hulio)، یکی از بنیانگذاران گروه جاسوسی سایبری «NSO» تأسیس شده، از یک کمپین اسپیرفیشینگ چند موجی جداگانه خبر داد که سفارتخانه‌ها، کنسولگری‌ها و سازمان‌های بین‌المللی را در سراسر جهان هدف قرار می‌دهد؛ این عملیات از یک صندوق پستی هک‌شده در وزارت امور خارجه عمان سوءاستفاده کرد و ایمیل‌هایی حاوی پیوست‌های مایکروسافت ورد با ماکروهای «VBA» جاسازی‌شده ارسال کرد. ماکروها پس از اجرا، توالی‌های عددی رمزگذاری‌شده را به کاراکترهای «ASCII» تبدیل و بدافزار را مستقر کردند. تحلیلگران ۲۷۰ ایمیل را بررسی و ۱۰۴ آدرس هک‌شده منحصربه‌فرد را شناسایی کردند که برای پنهان کردن منشأ این کمپین استفاده شده بود و نشان دهنده تلاش هماهنگ در چندین کشور است.

کارشناسان مدعی شدند که زمان حمله با رویدادهای حساس ژئوپلیتیکی، از جمله مذاکرات آتش‌بس با مشارکت حماس، همزمان بود که نشان دهنده انگیزه استراتژیک روشنی در پشت این عملیات است. عناوین و محتوا بر مسائل منطقه‌ای پرمخاطره تأکید داشتند، درحالی‌که پیچیدگی فنی و تاکتیک‌های مهندسی اجتماعی، پیچیدگی مداوم تهدیدات سایبری تحت حمایت دولت را نشان می‌دهد.

بنابر ادعای محققان، این حوادث ماهیت دوگانه عملیات سایبری مدرن را نشان می‌دهند: هدف قرار دادن جمعیت‌های آسیب‌پذیر داخلی و شبکه‌های دیپلماتیک سطح بالا خارج از سرزمین‌های اشغالی. درحالی‌که گزارش دریم دیدگاهی در مورد کمپین‌های بین‌المللی ارائه می‌دهد، اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که از آسیب به سربازان و نیروهای ذخیره جلوگیری و نقش حیاتی مقامات سایبری عمومی را در شناسایی و خنثی‌سازی تهدیدات نوظهور برجسته کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.