about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

طبق بررسی‌های انجام شده، حمله سایبری موفقیت‌آمیزی علیه زیرساخت‌های اصلی راه‌آهن صورت نگرفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از روزهای ابتدایی سال دشمنان به خیال خام خود به دنبال ضربه زدن به زیرساخت‌های سایبری کشور بودند که خوشبختانه با تلاش کارشناسان امنیت سایبری این امر تا کنون به شکست انجامیده است.

گروه هکری مرکز تحقیقاتی «APT IRAN» از سال 2021 تاسیس شد و همواره به دنبال باگ ها و آسیب پذیری های گوناگون مخصوصا در زیرساخت ها می باشد. این گروه در ادعاهای خود سابقه هک و نفوذ به پایگاه داده ایرانسل ،  نرم افزار اتوماسیون چارگون ، ایپاد و سازمان ثبت اسناد را دارد.

روز جمعه 3 فروردین 1403 این گروه اعلام کرد که زیرساخت های شرکت راه آهن را هک کرده است و اسنادی را در شبکه های اجتماعی خود منتشر نمود.

طبق ادعای این گروه هکری ، کارشناسان سایبربان با حضور میدانی و همچنین ارتباط با مسئولان مربوطه، به صحت‌سنجی این ادعا پرداختند.

براساس بررسی‌های انجام گرفته مشخص شد، هیچ‌گونه حمله‌ای به زیرساخت‌های اصلی راه‌آهن با موفقیت صورت نگرفته و تنها یکی از قسمت‌های بِلا استفاده خدمات حمل و نقل باری که از زیر مجموعه‌های لجستیک می‌باشد و دسترسی از راه دور آن نیز فعال بوده، مورد نفوذ قرار گرفته است.

به نظر می رسد؛ گروه هکری فوق صرفاً با شانتاژ و پروپاگاندای خبری به دنبال دیده شدن و بزرگنمایی اقدامات سطح پایین خود است.

مهندسان امنیت سایبری راه‌آهن کشور، به صورت شبانه‌روزی مشغول حفظ و حراست از زیرساخت‌ها هستند. به امید آنکه تمام مسئولین در حوزه امنیت سایبری با تلاش و مجاهدت ، خطر نفوذ و آسیب رسانی را به حداقل رسانند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.