about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

طبق بررسی‌های انجام شده، حمله سایبری موفقیت‌آمیزی علیه زیرساخت‌های اصلی راه‌آهن صورت نگرفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از روزهای ابتدایی سال دشمنان به خیال خام خود به دنبال ضربه زدن به زیرساخت‌های سایبری کشور بودند که خوشبختانه با تلاش کارشناسان امنیت سایبری این امر تا کنون به شکست انجامیده است.

گروه هکری مرکز تحقیقاتی «APT IRAN» از سال 2021 تاسیس شد و همواره به دنبال باگ ها و آسیب پذیری های گوناگون مخصوصا در زیرساخت ها می باشد. این گروه در ادعاهای خود سابقه هک و نفوذ به پایگاه داده ایرانسل ،  نرم افزار اتوماسیون چارگون ، ایپاد و سازمان ثبت اسناد را دارد.

روز جمعه 3 فروردین 1403 این گروه اعلام کرد که زیرساخت های شرکت راه آهن را هک کرده است و اسنادی را در شبکه های اجتماعی خود منتشر نمود.

طبق ادعای این گروه هکری ، کارشناسان سایبربان با حضور میدانی و همچنین ارتباط با مسئولان مربوطه، به صحت‌سنجی این ادعا پرداختند.

براساس بررسی‌های انجام گرفته مشخص شد، هیچ‌گونه حمله‌ای به زیرساخت‌های اصلی راه‌آهن با موفقیت صورت نگرفته و تنها یکی از قسمت‌های بِلا استفاده خدمات حمل و نقل باری که از زیر مجموعه‌های لجستیک می‌باشد و دسترسی از راه دور آن نیز فعال بوده، مورد نفوذ قرار گرفته است.

به نظر می رسد؛ گروه هکری فوق صرفاً با شانتاژ و پروپاگاندای خبری به دنبال دیده شدن و بزرگنمایی اقدامات سطح پایین خود است.

مهندسان امنیت سایبری راه‌آهن کشور، به صورت شبانه‌روزی مشغول حفظ و حراست از زیرساخت‌ها هستند. به امید آنکه تمام مسئولین در حوزه امنیت سایبری با تلاش و مجاهدت ، خطر نفوذ و آسیب رسانی را به حداقل رسانند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.