about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیلی‌ها هشدار جعلی حمله تروریستی دریافت می‌کنند تا از پناهگاه‌های بمب دور بمانند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ مقامات صهیونیستی ادعا کردند که بسیاری از اسرائیلی‌ها پیامک‌های جعلی دریافت کرده‌اند که ادعا می‌شد از فرماندهی جبهه داخلی ارتش اسرائیل ارسال شده‌اند و به دروغ در مورد حملات تروریستی احتمالی در پناهگاه‌های بمب هشدار می‌دهند و از گیرندگان می‌خواهند تا اطلاع ثانوی از استفاده از پناهگاه‌ها خودداری کنند.

این پیام‌ها که از یک فرستنده جعلی با برچسب «OREFAlert» ارسال شده بودند، به سرعت توسط مقامات اسرائیلی به عنوان جعلی شناسایی شدند.

مقامات صهیونیستی مدعی شدند که این تهدیدها بخشی از یک کارزار جنگ روانی است که توسط گروه‌های ایرانی یا طرفدار ایران با هدف ایجاد وحشت گسترده در جریان عملیات نظامی علیه ایران، معروف به عملیات شیر به پا خواسته، ترتیب داده شده است.

پیام جعلی دیگری که منتشر شد، هشدار می‌داد که تأمین سوخت از نیمه‌شب به مدت ۲۴ ساعت در سراسر اراضی اشغالی متوقف خواهد شد.

اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی تأیید کرد که این پیام‌ها حاوی هیچ لینک مخرب یا بدافزاری که به دستگاه تلفن همراه آسیب برساند، نیستند.

به اسرائیلی‌ها دستور داده شده که این پیام‌ها را نادیده بگیرند و هرگونه ارتباط مشکوک را مستقیماً به مقامات گزارش دهند.

حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ با ایران

از زمان آغاز عملیات رژیم صهیونیستی، شرکت امنیت سایبری چک پوینت (Check Point) بیش از ۲۰۰۰ ایمیل تهدیدآمیز را گزارش کرده که مؤسسات اسرائیلی، از جمله دانشگاه‌ها، شهرداری‌های محلی و سازمان‌های بهداشتی را هدف قرار داده‌اند. پیام‌ها شامل تهدیدهایی مانند «برای مرگ تلخ آماده شوید، گورهایتان را بکنید» بودند.

علاوه بر این، هم فرماندهی جبهه داخلی و هم اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی به مردم در مورد تماس‌های تلفنی که هشدارهای رسمی دولتی را جعل می‌کنند، هشدار داده‌اند.

شرکت امنیت سایبری رادوِر (Radware) اعلام کرد که در 2 روز اول جنگ، در مقایسه با دوره زمانی قبل از ۱۲ ژوئن، حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی ۷۰۰ درصد افزایش یافته است.

ران میران (Ron Meyran)، معاون اطلاعات تهدیدات سایبری در رادویر، گفت:

«افزایش ۷۰۰ درصدی فعالیت‌های مخرب تنها در عرض 2 روز ناشی از عملیات تلافی‌جویانه سایبری توسط عوامل دولتی ایران و گروه‌های هکری طرفدار ایران، از جمله حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS)، تلاش‌های نفوذی با هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی، سرقت داده‌ها و کمپین‌های توزیع بدافزار است.»

منبع:

تازه ترین ها
کارمندان
1404/05/14 - 15:30- هوش مصنوعي

کارمندان بدون نگرانی هوش مصنوعی را می‌پذیرند

پذیرش هوش مصنوعی، استرس را کاهش می‌دهد، حتی با وجود اینکه ترس‌های شغلی در بین کارمندان افزایش می‌یابد.

نگرانی‌ها
1404/05/14 - 14:48- هوش مصنوعي

نگرانی‌ها در مورد هوش مصنوعی گوگل

حالت هوش مصنوعی گوگل نگرانی‌هایی را در مورد کنترل اخبار ایجاد می‌کند.

ردیابی
1404/05/14 - 13:53- آمریکا

ردیابی تراشه‌های آمریکایی برای جلوگیری از قاچاق به چین

آمریکا، ردیابی تراشه‌ها را برای جلوگیری از قاچاق به چین در نظر می‌گیرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.