about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

دولت جدید پرتغال اعلام کرد که به ممنوعیت تجهیزات 5G شرکت‌های چینی در راستای تصمیمات دولت قبلی ادامه می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یکی از مقامات پرتغال گفت که دولت راست‌میانه این کشور ممنوعیت دولت قبلی در مورد استفاده شرکت‌های مخابراتی از تجهیزات چینی در شبکه‌های 5G خود را حفظ خواهد کرد، علیرغم هزینه پیش‌بینی شده موقعیتی که یکی از سخت‌ترین موقعیت‌ها در اروپا است.

در ماه می سال گذشته و در دولت سوسیالیست قبلی، هیئت امنیت سایبری «CSSC» پرتغال، تجهیزات چینی را از شبکه‌های تلفن همراه پرسرعت 5G و همچنین از پلتفرم‌های 4G که به عنوان مبنای فناوری جدید استفاده می‌شوند، ممنوع کرد.

CSSC نهاد مشورتی نخست وزیر است و این اقدام ضربه‌ای به تلاش‌های غول فناوری چینی هوآوی (HWT.UL) برای ورود به بازار 5G پرتغال و احتمالاً تمدید قراردادهای موجود بود.

دولت جدید در ماه آوریل امسال روی کار آمد.

میگل پینتو لوز (Miguel Pinto Luz)، وزیر زیرساخت پرتغال، اعلام کرد :

«سیاست‌های خاصی وجود دارند که باید تداوم داشته باشند و امنیت یکی از آنها است.»

اروپا و ایالات متحده نگران هستند که دخالت چین در زیرساخت‌های حیاتی امنیت را به خطر بیندازد، دیدگاهی که پکن و هوآوی آن را رد کردند. در ماه سپتامبر سال جاری، هوآوی علیه این اقدام CSSC به دادگاه لیسبون شکایت کرد.

پینتو لوز اظهار داشت که گروه کاری که از موضع CSSC حمایت کرد، بر نیاز به کمتر نفوذپذیری سیستم مخابراتی در برابر تهدیدات احتمالی تأکید کرد.

وی اذعان کرد که پرتغال نسبت به برخی کشورهای اروپایی دیدگاه سختگیرانه‌تری دارد و بیشتر همسو با ایالات متحده است، اما جهان تغییر کرده و یک جنگ اقتصادی و ژئوپلیتیکی رو به رشد بین 2 قطب وجود دارد.

اپراتورهای اصلی مخابراتی پرتغال، «Altice»، «NOS» و وودافون (Vodafone) قبلاً گفته‌اند که از فناوری هوآوی در شبکه‌های اصلی 5G استفاده نخواهند کرد و همچنان این تجهیزات را در تمام زیرساخت‌های خود دفع می‌کنند.

یک مطالعه توسط مشاوران «EY» برای هوآوی تخمین زد که حذف فناوری چینی می‌تواند بیش از یک میلیارد یورو (1.1 میلیارد دلار) از جمله 339 میلیون یورو هزینه جایگزینی برای اقتصاد هزینه داشته باشد.

با این حال، وزیر پرتغالی این موضوع را نادیده گرفت و گفت که اپراتورها یک پنجره زمانی گسترده برای جایگزینی تجهیزات خواهند داشت.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.