about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

سناتورها از کریستی نوم درباره کاهش بودجه آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌ها سؤال کردند، اما جزئیات چندانی دریافت نکردند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وزیر امنیت داخلی آمریکا، کریستی نوم، از ارائه جزئیات درباره اینکه در پی کاهش بودجه پیشنهادی ۴۹۱ میلیون دلاری دولت ترامپ از آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌ها (CISA) چه بخش‌هایی حذف خواهند شد، خودداری کرد.

چندین سناتور آمریکایی روز سه‌شنبه در جلسه کمیته امنیت داخلی و امور دولتی، نوم را تحت فشار قرار دادند تا مشخص کند این وزارتخانه دقیقاً چگونه قصد دارد نزدیک به ۵۰۰ میلیون دلار از بودجه آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها را کاهش دهد.

نوم به پاسخ‌هایی که پیش‌تر در جلسات و سخنرانی‌های قبلی داده بود بسنده کرد و تمرکز خود را بر تلاش‌های دولت ترامپ برای حذف دفاتری از آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها گذاشت که بر کمپین‌های اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده روسیه و چین تمرکز دارند.

او به گری پیترز، سناتور دموکرات ایالت میشیگان، گفت:

از بین بردن سانسور، از بین بردن کمیته حقیقت در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها، حذف کارمندانی که وظایف تکراری داشتند یا نقشی خارج از امنیت سایبری ایفا می‌کردند، از مواردی بود که ما در بودجه رئیس‌جمهور به آن پرداختیم.

پاسخ نوم مشابه یادداشت کوتاهی است که در درخواست بودجه کاخ سفید برای سال مالی ۲۰۲۶ درباره آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها آمده و در آن نیز اشاره شده که دفاتر و برنامه‌های «تکراری» حذف خواهند شد؛ برنامه‌هایی که به گفته دولت ترامپ، در سایر نهادهای ایالتی و فدرال نیز وجود دارند.

بخش دیگر این یادداشت بودجه‌ای بر تلاش دولت ترامپ برای حذف نقش آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها در مقابله با کمپین‌های اطلاعات نادرست خارجی تمرکز دارد و مدعی می‌شود که این برنامه‌ها و دفاتر به عنوان «مرکز سانسور» عمل کرده‌اند که با نقض متمم اول قانون اساسی، آمریکایی‌ها را به دلیل بیان نظرات قانونی هدف قرار داده و رئیس‌جمهور را نیز هدف گرفته‌اند.

در این یادداشت آمده است:

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها بیشتر بر سانسور تمرکز داشت تا محافظت از زیرساخت‌های حیاتی کشور، و به دلیل مدیریت ضعیف، ناکارآمدی و تمرکز بر تبلیغ خود، این زیرساخت‌ها را در معرض خطر قرار داده است.

هنگامی که الیسا اسلاتکین، سناتور دموکرات دیگر از میشیگان، بار دیگر در طول جلسه پرسید که دقیقاً چه بخش‌هایی از آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها حذف خواهند شد، نوم پاسخ داد که هدف او این است که آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها را به مأموریت اصلی‌اش بازگرداند.

سخنگوی وزارت امنیت داخلی پس از جلسه به رسانه ریکوردد فیوچر نیوز (Recorded Future News) گفت:

بازگرداندن به مأموریت یعنی انجام همان مسئولیتی که به‌خاطر آن ایجاد شد. آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها باید سازمان امنیت سایبری کشور باشد. باید از زیرساخت‌های حیاتی محافظت کند، با کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، ایالت‌ها و دولت‌های محلی همکاری کند و بینش و آگاهی لازم را برای مقابله با حملات سایبری یا فعالیت‌های مخرب به آن‌ها ارائه دهد.

 

منبع:

تازه ترین ها
برگزاری
1404/11/26 - 06:17- آسیا

برگزاری رزمایش مشترک آموزش سایبری آذربایجان و بریتانیا

نظامیان و متخصصان امنیت سایبری آذربایجان و بریتانیای در یک رزمایش آموزشی امنیت سایبری مشترک شرکت کردند.

مشارکت
1404/11/26 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند و رژیم صهیونیستی با تأکید بر تسریع نوآوری و تشدید تهدیدات سایبری، مشارکت در حوزه‌های هوش مصنوعی و امنیت سایبری را تقویت کردند.

گوگل
1404/11/25 - 15:49- سایرفناوری ها

گوگل در روسیه ممنوع نمی‌شود

مقامات روسیه اعلام کردند که هیچ ممنوعیت و محدودیتی برای دسترسی به گوگل وجود ندارد.