about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان اعلام کردند که کارگران دورکار اسرائیلی سال گذشته با 8 میلیون حمله سایبری مواجه شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وب‌سایت اسرائلی کالکالیست آماری از یافته‌های یک نظرسنجی جهانی انجام شده از سوی کسپراسکای منتشر کرد که طبق آن تعداد زیادی حمله سایبری، حدود 8 میلیون، علیه کارگران دورکار اسرائیلی در دوران همه‌گیری کرونا (از جمله آغاز سال 2021) انجام شده است. این تحقیق با بررسی 15 هزار نفر در سراسر جهان، نشان داد که تقریباً نیمی از افراد تحت تأثیر چنین رویدادهایی، اطلاعات حساسی را روی رایانه یا تلفن مورد حمله داشته‌اند.

کارشناسان در این تحقیق معتقدند که با افزایش تأثیر همه‌گیری، تعداد حملات افزایش یافته‌اند. این آمار نشان می‌دهد که اوایل سال 2020 به طور متوسط ​​100 تا 200 هزار حمله در ماه رخ داده، اما این تعداد در ماه‌های تابستان 2 برابر شده و در ماه سپتامبر سال قبل به 700 هزار رسیده و در ماه اکتبر همان سال از یک میلیون نفر فراتر رفته است. همچنین در کشورهای دیگر مانند هلند، مراکش، مالزی و بحرین نیز افزایش مشابه حملات سایبری وجود داشته است.

براساس این گزارش، حدود 56 درصد پاسخ دهندگان حملات باج‌افزاری را تجربه و حدود نیمی از آنها با پرداخت مبلغ خواسته شده موافقت کرده‌اند. اما 17 درصد رمز عبور انتشار پرونده‌ها را دریافت نکردند و فقط حدود 29 درصد موفق به بازیابی کامل اطلاعات هک شده شدند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.