about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

79 درصد از فعالیت‌های انتخاباتی در تلگرام

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سردار کمال هادیان‌فر رئیس پلیس فتا گفت: در سال جاری 69 هزار و 729 حمله هکری به کشور انجام شد که از این مقدار989 مورد به سایت‌های دولتی و مابقی به سایت‌های غیردولتی بوده است.

وی اضافه کرد: البته خوشبختانه در سال جاری هیچ خسارتی جدی از ناحیه هکرها به ما وارد نشده است.

هادیان فر همچنین بابیان اینکه 19 فقره حفره امنیتی در بانک‌ها نیز شناسایی شد، افزود: هشت حفره برای بانک‌های دولتی بود و 11 حفره نیز برای بانک‌های خصوصی بوده که انتظار می‌رود بانک‌های خصوصی توجه بیشتری به سرمایه‌گذاری در این زمینه داشته باشند.

رئیس پلیس فتا ناجا همچنین به تشریح اقدامات پلیس فتا در ایام انتخابات پرداخت و گفت: پلیس فتا در چندین کارگروه عضویت داشت و در داخل فتا هم پنج کارگروه تخصصی داشتیم و از 11 سامانه برای رصد انتخابات استفاده کردیم و روزانه بیش از 33 هزار خبر رصد شد.

رئیس پلیس فتا ناجا ادامه داد: در این مدت بیش از 1700 خبر امنیتی و انتظامی و 1200 خبر مرتبط به کاندیداها ثبت شد. همچنین 7780 پروفایل نامزدها را رصد کردیم و با 117 نفر از کسانی که دارای پنل‌های تبلیغاتی و شبکه‌های مجازی بودند قبل از انتخابات جلسه گذاشتیم و موارد قانونی را به آن‌ها تذکر دادیم و اکثراً هم عمل کردند.

وی از ثبت 460 تخلف انتخاباتی در فضای مجازی خبر داد و افزود: ما این تخلفات را به همراه مستندات به ستاد انتخابات وزارت کشور دادیم. بیشترین تخلف انتخاباتی فضای مجازی در استان‌های خوزستان، بوشهر، کردستان و آذربایجان غربی بود و تهران هم در رتبه پنجم قرار داشت.

به گفته هادیان‌فر، نظارت پلیس در تمامی مراحل انتخابات از ثبت‌نام تا اعلام نتایج انتخابات وجود داشت.

وی در پاسخ به سؤال ایسنا درباره اینکه بیشترین فعالیت‌های انتخاباتی در کدام بخش از فضای مجازی انجام شد؟ گفت: 79 درصد از کل فعالیت‌های انتخاباتی در فضای مجازی در تلگرام انجام شد و مابقی شبکه‌ها همچون فیس‌بوک، توئیتر و غیره نقش جدی نداشتند.

تازه ترین ها
داده‌های
1404/11/18 - 09:34- سایرفناوری ها

داده‌های کلودفلر از افزایش محدود ترافیک اینترنت ایران طی روزهای اخیر حکایت دارد

بررسی نمودارهای رادار کلودفلر نشان می‌دهد که طی روزهای اخیر، ترافیک اینترنت ایران با افزایش نسبی همراه بوده است، اما سطح اتصال همچنان پایین‌تر از وضعیت عادی و با نوسانات قابل‌توجه ادامه دارد.

رونمایی
1404/11/18 - 09:31- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین ربات هوش مصنوعی بیومیمتیک جهان با پوست گرم و احساسات

شرکت DroidUp (ژویدی Zhuoyide) از اولین ربات هوش مصنوعی بیومیمتیک جهان رونمایی کرد که با پوست گرم و قابلیت نمایش احساسات، مرزهای تعامل انسان و ماشین را جابه‌جا می‌کند.

حمله
1404/11/18 - 09:27- جرم سایبری

حمله ادعایی هکرهای چینی به سازمان‌های نروژ

آژانس امنیت داخلی نروژ ادعا کرد که این کشور تحت تأثیر کمپین جاسوسی چینی «Salt Typhoon» قرار گرفته است.