about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کارشناسان ادعا کردند که حملات سایبری در 3 سال گذشته در هند 3 برابر شده، اما بودجه های امنیتی کم استفاده می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تعداد حملات سایبری در هند طی چندین سال شاهد افزایش 3 برابری بوده است، با این حال، بودجه در نظر گرفته شده برای امنیت سایبری کمتر مورد استفاده قرار گرفته و تنها 98.31 میلیون از مجموع 213 میلیون روپیه تحریم استفاده شده است.

براساس داده‌های دولتی، در سال 2019، تعداد کل حوادث امنیت سایبری که به‌وسیله تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند (CERT-In) ردیابی شده، 3،94،499 بوده است. این تعداد در سال 2020 به 11,58,208 افزایش یافت و در سال 2021 به 14,02,809 رسید. امسال ماه تا ژوئن 6,74,021 حادثه امنیت سایبری گزارش شده است.

کارشناسان اعلام کردند که حمله سایبری، که مؤسسه علوم پزشکی سراسر هند (AIMS)، سرورهای دهلی را در تاریخ 23 نوامبر از کار انداخته است، هنوز به طور کامل حل نشده است.

چندین آژانس در حال بررسی حمله سایبری علیه تأسیسات حیاتی کشور بوده‌اند. تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند، پلیس دهلی و سایر آژانس‌های تحقیقاتی در حال بررسی این حادثه هستند.

اول دسامبر سال جاری، مهاجمان سایبری برای مدت کوتاهی دسته توییتر وزارت جال شاکتی (Jal Shakti) را هک کردند که دومین حمله سایبری بزرگ به یک سایت دولتی بود.

به گفته محققان، با فضای سایبری بدون مرز همراه با ناشناس بودن، همراه با رشد سریع اینترنت، افزایش حوادث امنیت سایبری یک پدیده جهانی است.

یک کمیته دائمی مجلس در گزارش امسال خود مشاهده کرد که افزایش قابل توجهی در حوادث سایبری و نقض امنیت سایبری وجود دارد و ضروری است که توانمندیها و انعطاف‌پذیری کشور برای مقابله با خطرات قریب‌الوقوع فضای سایبری به طور متناسب افزایش یابد.

درواقع کمیته اظهار داشت که امنیت سایبری باید در خط مقدم دستور کار/موارد اولویت وزارت باقی بماند و هیچ مشکلی در بودجه نباید مانع از تضمین یک اکوسیستم ایمن در دنیای سایبری شود. کمیته گفت که وزارتخانه باید آنها را با هم هماهنگ کند. تلاش برای دستیابی به دنیای سایبری ایمن‌تر به ویژه در پی چالش‌های جدید در این فضا باید صورت گیرد.

کمیته توضیح داد :

«بودجه برای امنیت سایبری ممکن است براساس یک سال افزایش یابد تا از هرگونه شکست در این حوزه به دلیل کمبود شدید بودجه جلوگیری شود.»

این گزارش همچنین به استفاده کمتر از بودجه با توجه به تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند، مرکز ملی هماهنگی سایبری (NCCC) و حاکمیت داده اشاره کرد.

طبق گزارش ارائه شده، تا آنجا که به استفاده ناکافی از بودجه زیر نظر مربوط می‌شود، مبلغ 216 میلیون روپیه در مرحله تخمین بودجه (BE) طی سال‌های 2021-22 اختصاص داده شده بود که در مرحله برآورد تجدیدنظر شده (RE) به 213 میلیون کاهش یافت و استفاده واقعی تا ژانویه 2022 فقط 98.31 میلیون بوده است.

طبق گفته وزارت فناوری اطلاعات هند، دولت یک پلتفرم خودکار تبادل تهدیدات سایبری را برای جمع‌آوری، تجزیه و تحلیل و به اشتراک گذاشتن هشدارهای متناسب با سازمان‌ها در سراسر بخش‌ها برای اقدامات پیشگیرانه کاهش تهدید از سوی آنها، راه‌اندازی می‌کند.

دولت دستورالعمل‌هایی را برای افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISOs) در رابطه با نقش‌ها و مسئولیت‌های کلیدی آن‌ها در راستای ایمن‌سازی برنامه‌ها / زیرساخت‌ها و انطباق صادر کرده است.

علاوه بر این، تمام وب‌سایت‌ها و برنامه‌های دولتی قبل از میزبانی از نظر امنیت سایبری ممیزی می‌شوند.

ممیزی وب‌سایت‌ها و برنامه‌ها پس از میزبانی نیز به صورت منظم انجام می‌شود. علاوه بر این، دولت 97 سازمان بررسی امنیتی را برای پشتیبانی و بررسی اجرای بهترین شیوه‌های امنیت اطلاعات تشویق کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.