about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

انتشار شده در تاریخ

‌وب عمیق؛ جولانگاه بدافزارها

کارشناسان دریافتند کدهای مربوط به بدافزاری خطرناک به نام «Satori malware» در ‌وب عمیق منتشرشده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک‌‍رید؛ طبق بررسی‌های صورت گرفته کدهای مربوط به بدافزار «Satori» در وب‌سایت «Pastebin» منتشرشده است که این وب‌سایت یکی از سایت‌های مشهور در وب عمیق است.

گفتنی است از این بدافزار در حملات اختلال سرویس توزیع‌شده میرآی «Mirai DDoS» استفاده‌شده است و از این حیث از اهمیت بالایی برخوردار است.

طبق آخرین پژوهش‌ها صورت گرفته توسط محققان امنیتی شرکت «Ankit Anubhav» کدهای این بدافزار قبل از کریسمس 2018 بر روی وی عمیق منتشرشده بود.

بدافزار Satori

بدافزار مذکور و «Brickerbot» هزاران دستگاه متصل به اینترنت اشیا «IoT» را تا 27 نوامبر 2017 آلوده کرده بود. طبق آخرین بررسی صورت گرفته این بدافزار محصولات Huawei، روتر و آی پی آدرس‌های مختلفی را آلوده کرده که این تجهیزات بیش از 280.000 مورد هستند.

«Brickerbot» در آوریل سال گذشته یافت شده که  با روش PDoS (انکار دائمی سرویس) و به معنای واقعی کلمه اینترنت اشیا را نابود کرد و گستره فعالیت آن سراسر جهان را گرفته بود. موضوع نگران‌کننده اینجا است که در حال حاضر که کدهای مخرب مربوط به بات‌نت Satori botnet به‌صورت آنلاین منتشرشده و در دسترس عموم قرار دارد و هکرها می‌توانند با سوءاستفاده از این کدها حملات اختلال سرویس توزیع‌شده گسترده‌ای را طرح‌ریزی نمایند.

حمله به تجهیزات Huawei

از طریق بدافزار Satori و آسیب‌پذیری zero-day با کد آسیب‌پذیری «CVE-2017–17215» به تجهیزات «Huawei HG532» حمله سایبری شده است.

شرکت هوآوی وجود آسیب‌پذیری در محصولاتش را تأیید کرد و کارشناسان امنیتی این شرکت اظهار کردند که این حملات از طریق درگاه «37215» صورت گرفته و پس از ارسال کدهای مخرب می‌توانند هکرها از راه دور به سیستم دسترسی خواهند داشت.

چه کسانی در پس بدافزار Satori هستند؟

ملیت نویسندگان این بدافزار مشخص نیست اما هکری‌هایی که از آن استفاده کرده‌اند در گروه‌های هکری‌ای عضو هستند که نویسندگان بدافزار میرآی «Mirai malware» نیز عضوند که به نظر می‌آید بین نویسندگان این دو بدافزار ارتباطاتی وجود داشته است.

ضمناً اطلاعاتی از طریق اکانت «nexuszeta1337[@]gmail.com» به‌دست‌آمده که نشان می‌دهد گفتگوهایی بین افراد درباره بدافزار میرآی و Satori صورت گرفته است.

 

تازه ترین ها
افزایش
1404/05/12 - 19:05- هوش مصنوعي

افزایش درآمد سالانه در شرکت اُپن اِی آی

درآمد سالانه شرکت اُپن اِی آی دوبرابر شده و به ۱۲ میلیارد دلار رسیده است.

اثبات
1404/05/12 - 17:47- آسیا

اثبات امنیتی انویدیا شرط جلب رضایت رسانه‌های چین

رسانه‌های دولتی چین اعلام کردند که انویدیا باید اثبات‌های امنیتی برای جلب اعتماد مجدد ارائه دهد.

سرقت
1404/05/12 - 17:37- امنیت وب

سرقت اطلاعات ورود به سیستم مایکروسافت ۳۶۵

کارشناسان معتقدند که مهاجمان از سرویس‌های بسته‌بندی لینک برای سرقت اطلاعات ورود به سیستم مایکروسافت ۳۶۵ سوءاستفاده کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.