about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با موافقت صدور دو پروانه جدید خدمات ارتباطی ثابت، تعداد پروانه‌های صادر شده Servco را به ۵۳ مورد رساند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ با موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دو پروانه جدید «خدمات ارتباطی ثابت» صادر شد.

دارندگان پروانه‌های تجاری Servco (خدمات ارتباطی ثابت) مجاز به ایجاد شبکه‌های دسترسی و انتقال اعم از سیمی و بی‌سیم نیستند و در صورتیکه ارائه محتوا بر بستر خدمات موضوع پروانه آنها نیازمند موافقت یا دریافت مجوز از مرجع حاکمیتی مربوط باشد، دارنده پروانه باید ضوابط را رعایت و مجوزهای لازم را دریافت کند.

این پروانه‌ها در راستای تجمیع بیش از هزار پروانه موجود در حوزه ارتباطات ثابت تعریف شد و همسو با تعریف پروانه‌های ارتباطات ثابت (FCP) وارد حوزه مخابراتی کشور شد تا جایگزینی برای پروانه‌های تجاری سابق در حوزه اینترنت اعم از PAP، ISP، ISDP، VoIP و... باشد.

مدت اعتبار این پروانه‌ها پنج سال است و با صدور دو پروانه برای شرکت‌های «شیراز همیار» و «مهندسی ارتباطات دوربرد فارس»، تعداد مجموع پروانه‌های صادر شده در این بخش به 53 مورد رسید.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.