about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: ۴۱ دستگاه دولتی بیش از ۳۴۱ خدمت الکترونیکی خود را در نمایشگاه الکامپ بیست و چهارم، ارائه می دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رسول سرائیان با اشاره به ارائه خدمات دولت الکترونیک توسط ۴۱ دستگاه دولتی در نمایشگاه الکامپ ۹۷، گفت: دولت الکترونیک ابزار شفاف سازی و جلوگیری از رانت است و با ارائ خدمات دولت الکترونیک در نمایشگاه الکامپ، سایر دستگاه ها را نیز به استفاده از این خدمات ترغیب می کنیم.

وی با اشاره به رویکرد خدمات محور دولت در نمایشگاه الکامپ امسال و در قالب سالن دولت الکترونیک در فضایی بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ متر افزود: حضور هر دستگاه در این سالن، الزاما با ارائه خدمات الکترونیکی همراه است.

سرائیان ادامه داد: سازمان برنامه و بوجه با ۲۰ خدمت، وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با ۱۵ خدمت، شهرداری ۱۵ خدمت، سازمان بورس و اوراق بهادار با ۱۶ خدمت و گمرک جمهوری اسلامی با ۱۳ سرویس مشخص در این نمایشگاه حضور دارند.

وی با اشاره به ارائه خدمات دولت همراه در نمایشگاه الکامپ امسال، تصریح کرد: ارائه این سرویس در نمایشگاه امسال یکی از موضوعات مهمی است که با معرفی آن، دستگاه ها به استفاده از خدمات دولتی از طریق موبایل ترغیب ‌شوند. زیرا افراد به آسانی می توانند وارد دولت همراه می شود و همه خدمات را دریافت کنند، به طوری که با نصب اپلیکشن با یک بار ورود با روش های مختلف احراز هویت می شوند و دیگر نیازی نیست با یوزرهای مختلف پسوردهای متعدد دریافت کنند.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به رشد ۲۰ رتبه ای ایران در شاخص جهانی دولت الکترونیک، گفت: در این رده بندی، کشور ما از مرحله متوسط به بالا ارتقا پیدا کرده است. در بخش مشارکت الکترونیکی نیز با حدود ۳۳ پله رشد، جز ۵ کشور نخست دنیا هستیم که این رشد را تجربه کرده است.

رئیس سازمان فناوری با بیان اینکه مهمترین معضل برای دولت الکترونیک، همراه نبودن سازمان‌ها و دستگاه ها است، تصریح کرد: در تلاش هستیم  دستگاه های اصلی و تاثیرگذار در نمایشگاه الکامپ دور هم جمع شوند و امیدواریم که در بخش قوه قضاییه، سرویس روزنامه رسمی به مرکز تبادل اطلاعات متصل شده و سایر خدمات این حوزه نیز الکترونیکی شود.

به گزارش مهر، بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ ۶ تا ۹ مردادماه جاری در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.