about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

۲۴۹ هزار خط شخصی به‌دلیل مزاحمت پیامکی قطع شد

آخرین آمار تعداد خطوط شخصی قطع‌شده به دلیل مزاحمت پیامکی، حاکی از مسدود شدن ۲۴۹ هزار و ۵۲۷ خط شخصی توسط رگلاتوری است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های تبلیغاتی، راه‌های مختلفی ازجمله استفاده از سامانه #۸۰۰* که برای ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی که از طریق سامانه‌های ارسال پیام کوتاه و با سرشماری‌های مختلف برای مشترکان تلفن همراه ارسال می‌شد، ایجاد شد و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز سامانه ۱۹۵ را برای ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی که با شماره‌های شخصی ارسال می‌شدند، راه‌اندازی کرد.

مسدود کردن خطوط شخصی پس از این‌که کسب‌وکارها با مسدود شدن سرشماری‌های پیامکی، به ارسال پیامک تبلیغاتی با خطوط شخصی اقدام کردند، اتفاق افتاد و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصمیم گرفت سامانه ۱۹۵ را برای مقابله با پیامک‌های تبلیغاتی که با شماره‌های شخصی ارسال می‌شوند، راه‌اندازی کند.

از سوی دیگر، مسدود کردن سرشماری‌های شخصی بدون شکایت از طرف کاربران، از طریق شناسایی رفتار سیم‌کارت‌هایی که تنها به ارسال پیامک‌های انبوه اقدام می‌کردند و استفاده‌های دیگری ازجمله تماس و پیامک نداشتند هم راه دیگری برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های مزاحم با شماره‌های شخصی بود.

بر این اساس، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از زمان مسدود کردن پیامک‌های مزاحم، تعداد خطوط شخصی قطع‌شده به دلیل مزاحمت پیامکی را اعلام می‌کند که طبق این آمار، تا امروز ۳۰ فروردین سال جاری، ۲۴۹ هزار و ۵۲۷ خط شخصی به دلیل مزاحمت پیامکی قطع‌شده است.

کاربران در صورت مواجهه با پیامک‌هایی که اقدام به ارسال پیامک‌های تبلیغاتی با شماره شخصی می‌کنند، می‌توانند شماره موردنظر را به سامانه ۱۹۵ ارسال کرده تا روند مسدود کردن سیم‌کارت‌های مزاحم را تسریع کنند.

منبع:

تازه ترین ها
توقیف
1404/07/20 - 15:11- جرم سایبری

توقیف بریچ فورومز پیش از افشای داده‌های سیلزفورس

سایت افشاگر بریچ فورومز، ساعاتی پیش از آنکه گروه سایبری اسکترد اسپایدر اعلام کند قصد دارد داده‌های سرقت‌شده از شرکت سیلزفورس را منتشر کند، توسط پلیس فدرال آمریکا و نهادهای امنیتی فرانسه توقیف شد.

محدودیت‌های
1404/07/20 - 15:04- آسیا

محدودیت‌های چین بر صنعت تراشه تأثیری ندارد

تایوان اعلام کرد که هیچ تأثیر قابل‌توجهی از محدودیت‌های چین بر صنعت تراشه وجود ندارد.

درخواست
1404/07/20 - 15:02- آمریکا

درخواست سناتور آمریکایی برای تمدید قانون تبادل اطلاعات سایبری

پیشنویس جدیدی که برای بازگرداندن قانون کلیدی تبادل اطلاعات سایبری که ماه گذشته منقضی شد ارائه شده، شامل بندی است که از شرکت‌هایی که با وجود انقضای مجوز، همچنان داده‌های مربوط به تهدیدات را با دولت به اشتراک می‌گذارند، حمایت می‌کند.